Kimse yoh mi ?
Dünya Forum Tarihinin En Uzun Konusu
Süreli ban yedi heralde kuralları biliyordu kendisi sanırım banlanmak için yaptı.
illegal paylaşım mı isteyene facebook üzerinden link atacaktım farkındaysanız
her oyuna 59 dolar verebiliyorsanız buyrun verin 59 dolar vermek sorun değil şu dlc ve harita paketi adı altında yapılanlar sorun sırf bu yüzden battlefield 3 ü ve cod mw3 ü almadım ve korkarım crysis 3 üde alamayacam oyunu 59 dolara satsınlar hadi ona eyvallah ta bu dlc map pack her seferinde 10 dolar kimin vermeye gücü yeter dead space 3 te aynı olacak ea ve activision iyice cıvıttı rockstar gameste cıvıttı max payne 3 alacaktım bu dlc olayından dolayı almadım
dead space 3 te ea nın biliyorsunuz
her firma cd project gibi olsun witcherin yapımcısı o zaman hepsini alırdım malesef her orijinal oyuna para verince ailemden ve çevremden yemediğim küfür hakaret kalmıyor recep baltaşta ta biliyor bunu en son recep abi sayesinde la noire almıştım recep abiye havale göndermiştim yine ne hakaretler yedim bir bilseniz çok üstüme geldiler çok enayi mal gerizekalı daha aklıma gelmeyen bir ton hakaret la noire aldıktan sonra tövbe ettim resmen almaya en son yediğim hakaretler bardağı taşıran son damla oldu bu dlc olayıda o bardağı taşıran damlaların %50 si
witcher 2 yi alamadım korsan oynuyorum çok koyuyor bana cd project e destek olamamak
ama işte hakaretler diz boyu napayım
buda kanıt
Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us
serkan karadaş senin bu kadar orijinal oyunun var mı ? ben o kadar hakarete rağmen bunları aldım ama artık hakaretler ve baskılar dayanılmaz hale geldi ve bu dlc olayıda bu işin %50 si
bu lafıda duydum ya çevremden ailemden 1 dolar bile vermiş olsaydın bunlara aynı baskıyı yapardık... insan bu kadar mı cimri olur
@eski12345,
gelirin,harcamaların,karakterinin sağlamlığı beni ilgilendirmez. bu foruma üye olduysan kuralları okumuş ve kabul etmiş sayılırsın. kuralların dışına çıkmana müsade etmem.zaten banı açman için yazmadım bunları facebook üzerinden link atacaktım bunuda bilmeni istedim sadece ayrıca kurallarda illegal paylaşım yasaktır yazıyor teşvik yasaktır yazmıyor ? ben orada illegal bir link mi paylaştım isteyene pm den yada direk yollamayacağımı tahmin etmiş olmalısın facebooktan arkadaş ekleyip yollayacaktım kurallarda forum ve chip online dışında illegal paylaşım yasaktır gibi bir yazı göremedim ?
Eski sen Uğurhan mısın ? .
Yahu. USA Constitution'ı okumadın mı ? Paralı bir şeyi ücretsiz olarak edinmek suçtur diyor adamlar. Biz de Minister çıkıp, İşte indirin suçlu publisherdır diyor. Adam bildiğimiz teşvik ediyor. Böyle bir bakan olduğu sürece, İnsanlar da böyle olur.zaten banı açman için yazmadım bunları facebook üzerinden link atacaktım bunuda bilmeni istedim sadece ayrıca kurallarda illegal paylaşım yasaktır yazıyor teşvik yasaktır yazmıyor ? ben orada illegal bir link mi paylaştım isteyene pm den yada direk yollamayacağımı tahmin etmiş olmalısın facebooktan arkadaş ekleyip yollayacaktım kurallarda forum ve chip online dışında illegal paylaşım yasaktır gibi bir yazı göremedim ?
Yazık gerçekten. Keşke doğru yolu görebilseniz.zaten banı açman için yazmadım bunları facebook üzerinden link atacaktım bunuda bilmeni istedim sadece ayrıca kurallarda illegal paylaşım yasaktır yazıyor teşvik yasaktır yazmıyor ? ben orada illegal bir link mi paylaştım isteyene pm den yada direk yollamayacağımı tahmin etmiş olmalısın facebooktan arkadaş ekleyip yollayacaktım kurallarda forum ve chip online dışında illegal paylaşım yasaktır gibi bir yazı göremedim ?
Fake hesaplar acıp acıp milleti keklicen aklın sıra al voltanı defol git yolunda sende kalsın lazım olur şizofrenmisin nesin köpek bile kovalandığı yere bidaha gelmez kişikik sorunun var yardım al bir veteriner den.