Dünya Forum Tarihinin En Uzun Konusu
insanlar ne ilginç .ön yargılara kapılmış gidiyorlar .eğer bakabilseler belki görecekler ama bakmaktan bile çekiniyorlar gerçeğe ... yazık çok yazık böylelere
insanlar ne ilginç .ön yargılara kapılmış gidiyorlar .eğer bakabilseler belki görecekler ama bakmaktan bile çekiniyorlar gerçeğe ... yazık çok yazık böEzgi görünen köy kılavuz istemez.Sana daha öncede söyledigim gibi sakin ol.Çok agresifsin birden parlıyorsun.Amacım kalbini kırmak değil anlamak istemedigin konuları sana anlatmak.Tıpkı formda ingilizce konusanlar gibi tepki çeken haraketlerden uzak durursak bu sefer insanlar sana hoşgeldin ezgi der.
Son Düzenleme: Kapalı Hesap (62186) ~ 08 Aralık 2012 18:25
insanlar ne ilginç .ön yargılara kapılmış gidiyorlar .eğer bakabilseler belki görecekler ama bakmaktan bile çekiniyorlar gerçeğe ... yazık çok yazık böSevgili din kardeşim , yukarda da dedikleri gibi "slm ben geldim" gibi yazıların deviri sadece 6-7 yaşındaki çocukların ilk oyun denemelerinde var. Dalga niyetim yok senın gerçekten sorunların mı var bana psikolog raporu göndersen bende tatmin olsam işin gücün yok mu ? Sevgilin arkadaşın çalısman gereken dersler oyunlar yanii illa bu forum mu ?
https://www.chip.com.tr/forum/en- ... rsey-d_t256890.html
Evet arkadaşlar yorumları bekliyorum.Keşke kızlar da olsaydı forumda da onlar da yorum yapabilselerdi :D
Psychopath or psycho is similar meaning as far as I know buddy or am I wrong ? *might be* How was your today ?
Televizyonun özellikle küçük çocuklar üzerindeki etkisi tartışılamaz.Dizilerde,filmlerde gördüklerini taklit eden(işte hareket,laf vs.) bir gençlik vardı eskiden ki hala sürüyordur bu durum.
Yukarıda bahsettiğim durum size de tanıdık geldi öyle değil mi?
Televizyonun özellikle küçük çocuklar üzerindeki etkisi tartışılamaz.Dizilerde,filmlerde gördüklerini taklit eden(işte hareket,laf vs.) bir gençlik vardı eskiden ki hala sürüyordur bu durum.Televizyon tam bir beyin yıkama aracıdır .Yukarıda bahsettiğim durum size de tanıdık geldi öyle değil mi?
İnsanlara laf atan kızlar olur ya hani aslında tam laf atma değil hani bir ortama girersiniz sizinle dalga geçerler.Tam anlatamadım sanırım ama anladınız.Bunu lisedeyken bir pideciye girdiğimde yaşamıştım.
Ezgi iyi biri boşverin,onuda öyle karşılicaz.Yine laftan anliyor.İngilizce konuşana ne dediysek kafada bir sorunu var algılama kaybı var.
CHIP'deki yavaşlık hat safhada ayrıca sayfa sürekli hata veriyor.
@Greatness, artık yanıt veremeyecek, konuyu değiştirerek muhabbetinize kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.Can sıkıntısı.Ugraşıcak bişeyler arıyorum.Denememeye çalışırım.
@DETROID_35, sizde kızdığınız duruma hitaben açtığınız konuların sayısını arttırmayın lütfen.iyi geceler.