Konuya bi hort cekelim :) anime seven varmı arkadaşlar ?
Dünya Forum Tarihinin En Uzun Konusu
Wayy bunun ismi nedir acaba ?
Rurouni kenshin animesinden bir karakter Shishio Makoto .
Ben küçükken çok çizgi film izlerdim. Tabi küçükken bilgisayarım olmayınca tek eğlencem çizgi film seyretmekti. Bütün çizgfilmlerin başladığı saatleri bilirdim. :) Hala da bu çizgifilm tutkum geçmedi. Ne kadar büyüsemde içimdeki o çocuk hiç büyümedi. Ama şimdiki çizgifilmleri hiç sevmiyorum. Hepsinin tadı kaçtı artık büyüdüğümüzden midir nedir eski çizgi filmler gibisi yok. He-man , bat-man, super-man, spider-man ninja kaplumbağalar, temel reis, ,scobby doo, asterix, tom ve jerry, speedy gonzales, pokemon, beyblade,tsubasa, arı maya ...say say bitmez.En çokta Vikingleri severdim. Viki vardı zeki çocuk herşeyi bilirdi. Babası Halvarı hep zor durumda kaldığında iyice düşünür ne yapar eder parmağıyla gözlerine ve burnuna dokunur parmağını şıklatır, aklına bir fikir gelir ve yardm ederdi :) bunların tadını hiçbir çizgifilm vermiyor. İstediğim zaman pc yi açıp eski çizgifilmleri izliyorum. :)
Ben küçükken çok çizgi film izlerdim. Tabi küçükken bilgisayarım olmayınca tek eğlencem çizgi film seyretmekti. Bütün çizgfilmlerin başladığı saatleri bilirdim. :) Hala da bu çizgifilm tutkum geçmedi. Ne kadar büyüsemde içimdeki o çocuk hiç büyümedi. Ama şimdiki çizgifilmleri hiç sevmiyorum. Hepsinin tadı kaçtı artık büyüdüğümüzden midir nedir eski çizgi filmler gibisi yok. He-man , bat-man, super-man, spider-man ninja kaplumbağalar, temel reis, ,scobby doo, asterix, tom ve jerry, speedy gonzales, pokemon, beyblade,tsubasa, arı maya ...say say bitmez.En çokta Vikingleri severdim. Viki vardı zeki çocuk herşeyi bilirdi. Babası Halvarı hep zor durumda kaldığında iyice düşünür ne yapar eder parmağıyla gözlerine ve burnuna dokunur parmağını şıklatır, aklına bir fikir gelir ve yardm ederdi :) bunların tadını hiçbir çizgifilm vermiyor. İstediğim zaman pc yi açıp eski çizgifilmleri izliyorum. :)
Naruto yu izle istersen matrak ve kaliteli bir anime bayada uzun soluklu hala devam ediyor ben 3-4 tane seri izledim şimiye kadar adamlar yapıyor :D baya sarıyor valla pokemonu eskiden tv de izlerdim ama türk tv lerinin genel öküzlüğüdür 2 yayınlar keserler sonra eski bölümlerini kakalarlar en temizi indirip seyretmek alt yazılı felan :D.
Haklısın valla öyle yapıyorlar hep. Yazın yayına girerdi genelde kışın fazla olmazdı çizgi film. :) Bu arada Narutoyu duymuştum ama izlememiştim hiç. Onu izleyim bi bakalım. :)Naruto yu izle istersen matrak ve kaliteli bir anime bayada uzun soluklu hala devam ediyor ben 3-4 tane seri izledim şimiye kadar adamlar yapıyor :D baya sarıyor valla pokemonu eskiden tv de izlerdim ama türk tv lerinin genel öküzlüğüdür 2 yayınlar keserler sonra eski bölümlerini kakalarlar en temizi indirip seyretmek alt yazılı felan :D.
Vay be. 1895 sayfa olmuş :) Ya bi Yamyam abi vardı onun konuları güzel olurdu. İlk sayfalara baktımda bir çok kişi forumu bırakmış... Yazık olmuş. DH yada PCLABS ın forumlarını tasarımdan dolayı sevmiyorum. O yüzden hep burdayım :)
Milli takıma güvenmeyin bu sene gidemeyiz takım ruhu yok biz her ne kadar kör dövüşü bir futbol oynasakda takım ruhu oldumu gene yenebiliyorduk en baba takımı ama o olmayınca sonuç böle oluyor işte artık takımı komple gençleştirmek gerek bi sürü oyuncu var ligde hala gidip aynı adamları alıyorlar kadroya.
Alın teriyle parasını kazanan adamla dalga geçersen sonraki maç ta seninle dalga geçerler.
Ülkede 70 milyon insan var yarısı erkekse kalanın da yarısı oynayabilecek yaşta ise 15 milyon adam kalıyor. Gurbetçileri de sayarsak 20 milyon. 20 milyon adamdan 11 kişilik kadro kuramıyorsak vay halimize
Şu anda defansif orta saha diye bir şey yok. Adamlar orta sahayı iki saniyede geçip tek pasla gole yaklaşabiliyor. Ekipte hiç defans antrönörü yok mu merak ediyorum harbiden. Defans oyuncumuz ne zaman nerede duracağını bilmiyor Andorra maçında olduğu gibi adamı bomboş bırakıyor. Bu maç da her türlü orta, şut, kafa şansı verdik malesef. Genelde biz baskındık ama yetmedi.
Bu iş böyle olmaz. Defans iki gençten kurulmamalı. Bir patron lazım. Tecrübeli biri olmalı.
Nerede eski Türkiye. Semih, Tuncay, Nihat, Hakan, Arif, Bülent, Hasan...