Günaydın arkadaşlar,nasıl gidiyor işler Erşah.Yeni yıl artırdımı karı,zam yaptınızmı. :D
Dünya Forum Tarihinin En Uzun Konusu
ahada bi foto daha size sıra gsde ne ot meraklısısınız ha size kuzu kulağı yollıyım ..:))))
abi ne otmuş ha başka bişey yazın yaw foto koyun benim fotolara raabet yok kötümüki:))) bu nası sanki otobüs bileti varmı amca der gibi bakıyo..:))) son fotolar
abi ne otmuş ha başka bişey yazın yaw foto koyun benim fotolara raabet yok kötümüki:))) bu nası sanki otobüs bileti varmı amca der gibi bakıyo..:)))
u
Millet iyi akşamlar nasıl gidiyor?
Ben de çalışıyorum finaller var.
Chipin sitesi yine yavaş sizde de bu sorun var mı?
evet bende bazen kilitleniyor nedense bağlantıyı kesip açınca düzeliyor...
okinkurt senin meslek demircilik mi gerçekten?
yok be abi öylesine yazdım yaş felan yanlış nalbant yazcaktım bunu yazdım esas bikerede atıldım mcafe ile tartışmamızdan sonra ama barıştık sonra ötekindeki bilgiler doğruydu mcafelede anma tartıştıydık ha ben ona komik bjk fotosu yolladıydım o küfür etti ben onun mesajı silip bende ona küfür yazdım emme ben atıldım neyse barıştık sonra:))) benim yaş 18 33 değil bu arada demirci olsam pc ile işimne bu arada benim hardiscte iyice pancar motoru gibi oldu ha:)))))
Geçen bi konu açmıştı mcafee23 yoksa o gün tartıştığı sen miydin?Liverpool maçından bahsetmiş o kişi ben kim olduğunu bilmiyorum msnde konuşurken söylemişti.
Left 4 Dead oynayan var mı aranızda?Bi gün 4 kişi bi sunucuya girip oynayalım şu oyunu.
okinkurt okuyosundur heralde o zaman üniversiteye mi gidiyosun?
evet bi skor tabelası yollamıştım lvrp8-0bjk diye o küfür ettiydi ben şaka yaptıydım ama beni attılar çünki onun mesajı silmiştim ama baya oluyor son tartıştığı ben değilim ama biz onla barıştık bi sorunumuz yok lerft 4dead nası bişey ya..ha okula gelince okumuyorum bazı nedenlerden dolayı bıraktum ama dışardan bitiricem benim ilk okul çok bozuktu bi kaç okula daha gittim sonra bıraktım dışardan bitiricem başka sormak istediğin bişey varssa sorabilirsin :)))))
left 4 dead güzel oyun fps tarzı.Evet dediğin gibi 1-1.5 ay oldu o olay olalı.
baya oldu hakkat ama ben karşı tarafa kötü niyetli olarak yollamamıştım aynı buraya koyduğum gibi emme küfür edince şartel attı bende 30kat daha pis küfür ve foto yolladım atıldım neyse ya barıştık önemli olan o bu left4 net hızı yetermi benim acaba ona göre oyunu indirebilirim bu arada sen okuyomusun yaş kaç tabi sormamın sakıncası yoksa..
hakkat 110 yaşına göre hızlı yazıyon ya abi bu net delirtecek beni bende o arkadaş gibi camdan atıcam bi hızlı jet gibi ama motorsuz jet.:)) ha bende bi foto daha çıktı resimlerden fena değel:))
Evet okuyorum ve 23 yaşındayım.Bence orijinalini al oyunun fazla bişey değildi ben almıştım yazın.
24 olmasına az kaldı yaşımın şubatta 24 olucak.
Arkadaşlar şu tablet pclerde fan yok değil mi?
ya benim burda orjinal satılmıyo sen düşün nası biyer satılsa alıcam ama satılmıyo bursayaa gidersem alıcam
orda hem ucuz hem türkçe ama net çok yavaş benim gprs var..left4e yetermi acaba benim hız.sen benden 5 yaş büyüksün neyse foto nasi güzelmidur daha koya bilirum