bir adam taksi şöförüne boş mu demiş.şöför ise yok arçelik demiş
kalbimi verdim saklasın diye buz dolabına koymuş kokmasın diye
kendim için bi şey istiyorsam namerdin Allah’ım anneme güzel bi gelin nasip et!! Aminnnnn
Seni, Tc kanunlarının Aşk maddesi gereğince izinsiz kalbime girmeden dolayı ömür boyu kalbime hapis ediyorum...
Kaynanamı kaybettim görenlerin görmezlikten gelmeleri rica olur...:D:D:D:D:D Çok KomikMiş Bea ...
Akıllı olup dünyanın kahrını çekeceğine deli ol dünya senin kahrını çeksin... Cok Doğru :d
Oturarak başarıya ulasan tek varlık tavuktur...
Saçımı süpürge yaptım, elektrik süpürgesi çıktı beni terk etti... Pek Güzel Deilmiş :D
Tanrım kör oldum... Artık kusura bakamıyorum...
Gönlünde yer yoksa bana güzelim; fark etmez ben ayakta da giderim... Alkış Alkış
Kadın hakkı diye bir şey yoktur,Çünkü hakkı erkek ismidir...
Sen hic sahanda yumurta yedin mi? Evet....Peki deplasmanda yedin mi?
Mütevazi olun.Ben mükemmelligimi buna borçluyum
Bu kadar yeter istersen hı canım biz de ulaşabiliriz googleden bu yazılarara tamam?
Oglumun adini mafya koydum, artik bi mafya babasiyim!
SÜPER SÜPER SÜPER !!!
Alıntı: İnternational Affairs Bu kadar yeter istersen hı canım biz de ulaşabiliriz googleden bu yazılarara tamam? Abicim İşte Ücretsiz Önünüze Sunuyorum :d Ayrıca Forumumuzun Sayfa Yükseltmesine Katkıda Bulunmaya Çalışıyorum Sizde Eklerseniz Sevinirim...
1969 Yılında İçilen Kahvenin Tarihi Dolmuştur Lütfen Tekrar İçiriniz :d
Bilmemek ayip degil, Yeter ki çaktirma...
Sizde bit sampuani var mi? Kirlendi hayvanciklar.
Alıntı: erhantiryakioglu Sizde bit sampuani var mi? Kirlendi hayvanciklar. :D
Siddete karsi savas açin! Siddet yanlilarini kursunlayin
Besbinkere söyledim abartmayi birak
- Son gülen sen olacaksin, çünkü geç anliyorsun.- Eger turist sezonundaysak neden onlari avlayamiyoruz?
Bu tüp bebek hatali; Hep gaz kaçiriyor...Tek Kelime İle SÜPER...
- Çocugun biri birgün kafasini islatmadan sampuanlamaya baslamis. Annesi de: -Olum hiç saç islatilmadan sampuanlanir mi? deyince çocuk: Ama anne bu sampuanda "kuru saçlar için" yaziyor!!!