İlk başladığı anda çok fazla gözüküyor onu biliyorum ama internet cafe de 4 mb bağlantı vardı dosya indirirken 680 kb hız gördüm şaşırdım bende.<
Dünya Forum Tarihinin En Uzun Konusu
der untergang filmini indirdim yabancı siteden.şansına, ne diyim:)
içinde Türkçe alt yazı çıktı baya bir şaşırdım :
bu arada 4mb ile tabikide 700lere çıkmaz, download'ın ilk başlarında kapasitenin üstünde seyredebilir ama daha sonra sınıra iner ve devamlı olarak o sınırda kalır hız. ha bide bu adil kullanım olayını çözebilmiş değilim, bikaç kişide daha gördüm böyle sınırı baya bi aşmışlar ama hızlar hala aynı?!? şu tarifeyi bide biz deniyelim bakalım en azından 1 aylığına, nolcak:)
İndiriyorum :)
Hatırladım Filmi Hatırladım.
The Gift. Güzel bir film. Hiç teknoloji falan yok. Biraz geriyor insanı o kadar. Özellikle bayanlara karşı önerim. Tek izlememek. Evde birinin olması şart. Bazı yerlerde cart diye birşeyler oluyor. Hııı deyip kaçabiliyorsunuz. (Kız arkadaşımla geçen yıl izlemiştik. uyuyamadı sabaha kadar. Sayesinde bende uyuyamadım...) Geçen ay izlediğimde bazı yerlerde yastığı yırtıyordum nerdeyse...
Tek izlenmemeli :
Bulmuşlardır bir yerden eklemişlerdir.
şansına, ne diyim:)Valla ha aylık69 vereceğime 49 veriririm hem hızlı kullanırım hem sınırsız kullanırım. Ama TT Bu birdek bir koyarsa ortada böyle ayran budalası gibi ağzımız açık bakakalırız. Aslında 512 de fena bir hız değil 2. sene 256 kb kullanmış biri olarak. 2 mb ın 4 te 1. Yavaş be:P
bu arada 4mb ile tabikide 700lere çıkmaz, download'ın ilk başlarında kapasitenin üstünde seyredebilir ama daha sonra sınıra iner ve devamlı olarak o sınırda kalır hız. ha bide bu adil kullanım olayını çözebilmiş değilim, bikaç kişide daha gördüm böyle sınırı baya bi aşmışlar ama hızlar hala aynı?!? şu tarifeyi bide biz deniyelim bakalım en azından 1 aylığına, nolcak:)
İşte onu diyom bulmuşlar bir yerden entegre atmişler.<
İki saatliğine ayrıldım,ortam şenlenmiş yine:D
Kendimi aştım,torrent'ten Fallout 3'ü indiriyorum şu an:D Bir zamanlar(geçen ay:D) rezalet bir donanıma sahip 2004'ten kalma bilgisayarım ve 4 gb kotalı internetimle bir şeyler yapmaya uğraşırken,şimdi süper bir donanıma sahip bir PC ve de sınırsız internetim var.Oynamak isteyip de oynayamadığım oyunlardan intikamımı alıyorum:D
Kendimi aştım,torrent'ten Fallout 3'ü indiriyorum şu an:D Bir zamanlar(geçen ay:D) rezalet bir donanıma sahip 2004'ten kalma bilgisayarım ve 4 gb kotalı internetimle bir şeyler yapmaya uğraşırken,şimdi süper bir donanıma sahip bir PC ve de sınırsız internetim var.Oynamak isteyip de oynayamadığım oyunlardan intikamımı alıyorum:2 hafta sonra ben de sen olcam şu anda Mirror's Edge'yi ve Prince of Persia 4'ü indiriyorum yeni bilgisayara hazırlık olsun diye :)
Kendimi aştım,torrent'ten Fallout 3'ü indiriyorum şu an:D Bir zamanlar(geçen ay:D) rezalet bir donanıma sahip 2004'ten kalma bilgisayarım ve 4 gb kotalı internetimle bir şeyler yapmaya uğraşırken,şimdi süper bir donanıma sahip bir PC ve de sınırsız internetim var.Oynamak isteyip de oynayamadığım oyunlardan intikamımı alıyorum:Hevesini kırmiyim ama Fallout3 biraz sıkıcı geldi bana.Konu güzel ama ordan oraya koşuşturup durmak falan biraz sıktı bi zamandan sonra.Tabi sen begenebilirsin..
TTNET in yönetim panelini buldum online ordan hizmetleri değiştirebiliyormuşuz tarife değişikliği falan oh valla :DBende geçmeyi düşündüm ama o kadar hızlı bir net'e sahip oldugumda gerçekten 15gb ı doldurmak 1 günümü bile almaz heralde.O yüzden vazgeçtim.Aynı fiyata sınırsız olsa tabi ki hiç düşünmezdim.
geçsem mi ki. Kararsız kaldım. ben bir günde doldururum o 15 gb kotayı öfff.
Şu anda elimde olanlar:
E şimdiden hayırlı olsun.Bende bakacağım Fallout'a beğenmezsem daha yüzlerce altenatifim var.Mirror's Edge,Prince of Persia,NBA 2K9 vs. vs. :
Mirror's Edge
Prince of Persia 4
Crysis
Crysis Warhead
Prototype
TimeShift
NFS UnderCover
Spider-Man 3
HAWXBunların dışında GTA IV alcam müsait olduğum zaman.
Bende geçmeyi düşündüm ama o kadar hızlı bir net'e sahip oldugumda gerçekten 15gb ı doldurmak 1 günümü bile almaz heralde.O yüzden vazgeçtim.Aynı fiyata sınırsız olsa tabi ki hiç düşünmezdim.Ben de öyle.Sınırsız internette ilk ayım,buna rağman 2 günde 18 gb download ettim.Eskiden kotayı 4 gb sınırında tutamazdım,5 gb ta bile zor frenlerdim.Tabi ailem bu durumdan pek hoşlanmazdı.Yeteri kadar hızlı bir şekilde olmasa da Özgürüm Artık! Harddiskim(1 TB ve 140 gb'ı şimdien doldu.Önceki harddiskimin neredeyse iki katı:D) yettikçe tabi:D
Arkadaşlar Crysis 2 torrent buldum (warhead değil, maximum ed. de değil) boyutu 25 GB Blu-Ray'de satışa çıkaracaklar heralde.
Arkadaşlar Crysis 2 torrent buldum (warhead değil, maximum ed. de değil) boyutu 25 GB Blu-Ray'de satışa çıkaracaklar heralde.
indir indir. Üstüne buzzz gibi bir soğuk su içersin...
8GB sınırsız mı senin Psychonaut968?
yaw modem destekliyor mu benim kararsız kaldım. 8mbiti destekliyordu sanırım.
AS900UR-SP1/SP4 diye bir modeli var.
Emin olsam geçirecem sınırsıza.
TTNET in yönetim panelini buldum online ordan hizmetleri değiştirebiliyormuşuz tarife değişikliği falan oh valla :Devet tam dicektim, ttnet internet işlem merkezi var, anında saniyesinde atıyo tarifeyi;)
geçsem mi ki. Kararsız kaldım. ben bir günde doldururum o 15 gb kotayı öfff.
bu arada nette forumlarda biçok kişinin yorumlara baktım, 15gb'i geçtikten sonra hızı düşen bi Allah'ın kulu yok?!? bende bi deniyim dedim:)
evet tam dicektim, ttnet internet işlem merkezi var, anında saniyesinde atıyo tarifeyi;)Aslında 15 GB Adil Kullanım Limiti'ni koymalarının nedeni hatlardaki yoğunluğu azaltmak. Galiba hatlar pek yoğun değil bizi de düşürmüyorlar. Ama yoğunluk olursa hız ilk bizden düşer.
bu arada nette forumlarda biçok kişinin yorumlara baktım, 15gb'i geçtikten sonra hızı düşen bi Allah'ın kulu yok?!? bende bi deniyim dedim:)
Arkadaşlar sınırsıza geçmiş bulunmaktayım. 8 GB sınırsız. Güvenemedim şahsen yalan yok şimdi TT bu. hepinizn birden neti bir düşerse ortada kalmayalım dedim. bu arada birşey dicem. tak tak açılıyor sayfalar o ne hızdır lan öyle.
Yanlız modem görmedi tamam mı. üçbuçuk attım çünkü bir sonraki değişiklik 1 ay sonra oluyor. :D:D:D
Neyse hayırlısı olsun. 2 mbit ile aylık 240 gb iken şimdi aylık 500 ü vururum :D hdd alacam ocakta o zamana kadar indirir silerim. Özel arşivim var :D
Hadi sömürü başlasın :D
Uğur Hayırlı olsun kardeşim.