Milliyeti okudundamı rasladın yoksa resme sağ tık özelliklerdenmi buldun :D Çok güzelmiş siyah beyaz resmi ,buraya o nedenle verdim.
Dünya Forum Tarihinin En Uzun Konusu
Hadi cevap yazmadan rekor kıramayız!!
Uyumicaz ki sen uyucaksan o başka.
Esaretin Bedeli ni izledim bugun.Çok güzel filmdi tam senden istedigim tarzdaydı PcMaker.10 numaradan vurmuşsun yine :D.Bitek bazı olayları önceden tahmin ettim onlar dogru çıkınca tadı kaçtı filmin.Kötü sonla bitse daha etkileyici olurdu heralde =).
Endy kaçmadan önce son konuşmada siyah taşın oldugu yeri söylerken kaçacagını tahmin ettim.Hatta sonra yemekte adam "benden 2m ip istedi bende verdim" dediginde ben ipi binadan falan sarkmak için kullanır heralde diye düşünmüştüm.Bide agacın altındaki siyah taşın bulundugu not da ne yazıcagını tahmin ettim.Ama ne yalan söyliyim çekicle tünel kazacagı aklıma gelmedi.Birde müdürün rüşvetlerine konması mükemmeldi =)
Bi kaç sayfa önce yorum yapmışsın watchmen ile ilgili görünce hemen listeme aldım zaten =).
Oynamışsındır büyük ihtimalle ama devil may cry 4 oynamadıysan ara videolarını seyrederek oynamanı tavsiye ederim.Özellikle ara videolarda çok komik dialoglar var oyunu bırakıp gülüyosun resmen.Zaten film gibi oyun hiç sıkılmıyosun.
İyi uykular.Esaretin Bedeli'ni yarın alıp izleyeceğim.
Ben de yarın bakarım filme.