pes tabikide
Hadi 3D Film ve Oyun arşivi Yapalım
Fpr gözlük teknolojili 3D tv çeşitlerinden birini satın aldığımda benimde ilk yapacağım şey film izlemek, aşk ve gurur diye en az 10 defa izlediğim bir film var birde üç boyutlu izlemek istiyorum, bu arada özellikle bayanlar bu filmi tavsiye ederim, çok romantik.
Ayse aşk ve gurur filmi gerçekten çok güzel bir film... Herkese izlemesini ben de tavsiye ederim..
En iyisi 3D TV' de izlemek, fim dediğin 3D LED TV' de izlenir zaten :)
Haklısın. 3d tv çeşitlerini satın alırken yanında bir de sinema ses sistemi alınırsa fevkaladenin fevkinde bir eğlence olur..
ask ve gururu biliyorum savasta gecenden bahsediyorsun değilmi?Hayır danini, savaşta geçmiyor benim bahsettiğim film, eski zamanlarda geçiyor ama savaş ve kan yok :)
Aşk Ve Gurur Pride And Prejudice filmin orjinal adı, çok güzel bir aşk hikayesi, aslında bir kitap aşk ve gurur, yazarıda Jane Austen.
İzlemeyi düşünenler Mr. Darcy'ye selam söyleyin benden :)
Bahsettiğim filmin afişi bu, çok keyifli ve çok eğlenceli bir film, üç boyutlu izleme yapmak için sabırsızlanıyorum.
Aşk ve Gurur filmi çok güzel bir filmdi. İzlemesi çok keyifliydi. Hatta 3d led tv'mi satın aldığım ilk günlerde izlemiştim..
tesekkürler bende izleyeceğim merak ettim .en son arkadas tavsiyesi ile melegin sırları diye cok aptal bir filme gitmiştim. sana cok güveniyorum ayse film konusunda :)İnan aptal bir film değil, ama aksiyon felanda bekleme danini, çok güzel bir sevgi ve bu sevgi uğruna bir erkeğin yaptığı fedakarlıklar anlatılıyor, erkekte erkek ama, beyaz atlı prens halt etmiş yanında, bugüne kadar izlettiğim tüm arkadaşlarım çok beğendi, (bayanlar tabiki )
Fpr teknolojili gözlükle, üç boyutlu o prens nasıl olur çok merak ediyorum, iki boyutlu bile okadar harikaydı ki
Çok romantik bir film ve oyuncular çok başarılı. Danini 3d led, full hd, sinema veya smart tv çeşitlerinden birini satın aldığında ilk izleyeceğin filmlerden biri bu olsun bence.. Beğeneceğini umuyorum..
Arşivinizde eksikler varsa bana danışabilirsiniz. 3d tv led, full hd, smart ve sinema tv çeşitlerini satın alanlar gibi ben de film izleme uzmanı oldum. İzleye izleye filmlerdeki kusurları bulmaya başladım...:))
Indiana Jones bennim izlerken çok eğlendiğim aksiyon filmlerindendir.. 3d tv çeşitlerinde izlemek de ayrı bir keyif..