herkes için bir alternatifi var
Hadi 3D Film ve Oyun arşivi Yapalım
Aslında bir tane 3d tv az bir eve, keşke bütçemiz el versede en az iki tane satın alabilsek, özellikle yeni satın aldığımızda aile üyeleriyle kavga etme ihtimalimiz çok yüksek, ilk kavga fpr teknolojili gözlüğün renk seçiminde olur, ikinci kavgada izlenecek filmde yada oynanacak oyunda olur, sonradan çok eğlenceli vakit geçirebiliriz ama ilk günler hiçte eğlenceli olmayacak gibi :)
Ayse ben 3d led tv'mi satın aldığımda aileme söyledim. Kırmızı çerçeveli fpr gözlüğü benim..:)
Ben 3D full hd, smart, led, veya sinema tv çeşitlerinden birini satın almadan pazarlığımı yapmalıyım ailemle, çünkü hepimiz siyah rengi çok severiz, siyah olan fpr gözlük teknolojisine sahip gözlük benim olursa sizle film izler, oyun oynarım, yoksa size eşlik etmem derim, işe yararmı sizce :)
Ayse kaç kişilik bir ailesiniz? 2-3 kişilik bir aileyseniz pazarlık etmenize gerek yok. Zaten satın aldığınız 3d tv çeşitlerinin içinden 7 tane fpr gözlüğü çıkıyor ve bunlardan 2-3 tanesi siyah..
Ayse kaç kişilik bir ailesiniz? 2-3 kişilik bir aileyseniz pazarlık etmenize gerek yok. Zaten satın aldığınız 3d tv çeşitlerinin içinden 7 tane fpr gözlüğü çıkıyor ve bunlardan 2-3 tanesi siyah..Fpr teknolojili gözlüklerin her birinin rengi farklı sanıyordum, 2-3 tanesi siyahsa sorun yok, teşekkür ederim computeraddict, yinede ben 3d full hd, led, smart veya sinema tv çeşitlerinden birini satın alırken bu durumu teyit ettireyim.
3D TV' yi buldu da FPR gözlüğünün renk seçimi kaldı :))
Sadem öyle deme.. Fpr gözlüğü teknolojisi aynı günes gözlüğü gibi..Modern.. Demekki ayse modayı takip eden biri.. 3d smart, full hd, sinema veya led tv çeşitlerinden birini satın aldığında ve evinde film veya oyun partisi verdiğinde arkadaşlarının karşısına giydiği kıyafete uygun olan fpr gözlüğünü takarak çıkmak istiyor..
3D TV' yi buldu da FPR gözlüğünün renk seçimi kaldı :))Şuna bak bulmadıysam da az kaldı sen merak etme, sana özel üretilen bir ürün değil sanırım fpr teknolojili gözlükle izleme yapılan 3d led, full hd, smart ve sinema tv çeşitleri, satın aldığım da stüdyoya gidip resim çektireceğim ve burada yayınlayacağım sana inat :) :)
Ayşe yapma danini arkanda :))
Danini korkutuyosun beni :) Ee 3D TV' yi ne zaman alıyorsun ?
Danini hatta hep beraber gidelim stüdyoya, sademe inat tüm arkadaşlar birlikte çekilelim resim, yanlız olmanın değil, kalabalık olmanın ne kadar eğlenceli olduğunu ve fpr gözlük teknolojili 3D tv'lerimizi gösterelim sademe :)
sademin tv sine bişey olursa yakında bizden bilicek ayse :)Bilsin danini, ohh ne güzel olur
Fpr gözlük teknolojili 3D tv'sinde izlediği filmleri, oynadığı oyunları bize ballandıra ballandıra anlatırken iyiydi, o zaten 3D tv eğlencesini bol bol yaşadıSon Düzenleme: aysedundarr ~ 27 Ekim 2011 13:21