Çok doğru, insanın kendi çekmiş olduğu videoları 3D TV' de izlemek o anları tekrar yaşamak gibi.
Hadi 3D Film ve Oyun arşivi Yapalım
videolar, kameralar, fotoğraflar anı ölümsüzleştirme mantığıyla yapılmışlardır, 3d tv ler ise anı ölümsüzleştirmeden öte anı yaşatıyor, kendi görüntünüzü 3D olarak izlemek gerçekten çok eğlenceli.
Evet kendimizi, ailemizi, sevdiklerimizi çektiğimiz videolarda 3d olarak izlemek çok eğlenceli..
Hemde çok eğlenceli olur, kayıt yaptığınız video anını tekrar yaşamak, anılarınızı izlerken tekrar aynı duyguları hissetmek benzersiz bir keyif olsa gerek.
Arkadaşlar lise, üniversite yıllarında ki balo ve partilerde çekilmiş videoları izlemekte çok güzel olur.
Aaa kesinlikle süper olur, eski güzel günleri yad ederiz, ben en çokta ömrüm yeterde yaşlı bir babaanne olursam torunlarımla 10 küsür yaşındaki doğum günü videolarımı izlemek isterim, çok eğlenceli olacağına eminim, biraz burukta olacağı kesin :)
Allah herkese nasip eder inşallah, bende torunlarıma izletmek isterim. Erkek çocuğum olursa büyüdüğü zamanda sünnet videolarını izletirim, çok eğlenceli olur :)
Gerçekten çok güzel, çok eğlenceli olur insanın çocukluk videolarını izlemesi, inşallah güzel şeyler yaşar ve kayıt ederiz, ilerde izlerken de o güzel günleri tekrar tekrar yaşamanın tadını çıkartırız.
Arkadaşımla yaptığımız futbol oyunu yarışımasında bizim heyecanlı halimizin videosunu gizlice çekmişlerdi:))) Renkten rengei şekilden şekile girdiğimiz komik hallerimiz. Ailemle birlikte izlerken gülmekten kırılmıştık.. Video çevirileri izlemek hakkaten çok eğlenceli...
:) çok komik olur insanın kendisi 3D LED TV' de oyun oynarken izlemesi :)
Ben ve arkadaşlarım internetteki kısa film videolarını çevirip izlemeyi çok seviyoruz.Biz de kısa film çekelim dedik ve en yakın zamanda çekmeye karar verdik.. Eğlenceli olur diye düşündük. Eğer güzel olursa sizinle de paylaşırım. Siz de izleyip değerlendirirsiniz.
Tabi içindekilerde önemli ama bana göre en önemlisi en iyi görüntü kalitesine sahip olması.
Valla en iyi görüntü kalitesi ve parlaklığı sadece LG' de bulabilirsiniz.
Şu anda evet lg'nin 3d tv çeşitlerinin hepsinin görüntü kalitesi ve parlaklığı çok iyi.
Evet LG en iyi görüntü kalitesi ve parlaklığa sahip zaten.