Buna en iyi örnekte yine benim gibi kullanıcıları, bugüne kadar hiçbir şikayet okumadım LG ile ilgili. Görüntü kalitesi ve parlaklığıda çok beğeniliyor.
Hadi 3D Film ve Oyun arşivi Yapalım
Buna en iyi örnekte yine benim gibi kullanıcıları, bugüne kadar hiçbir şikayet okumadım LG ile ilgili. Görüntü kalitesi ve parlaklığıda çok beğeniliyor.Beğenilmeyecek görüntü kalitesi ve parlaklığı yok lg'nin ürünlerinin, iyi olmasalardı 3D tv çeşitleri olan led, full hd, smart ve sinema tv'leri için en iyi ödülü almazdı.
Lg işin ucunu bırakmıyor. Fpr gözlüğü teknolojisini çıkardı. Ben burdayım dedi şimdi ise ekran titremesini ortdan kaldırmış. Bakalım lg'nin mühendisleri daha neler yapacak..
Sırada 5D' ler var sanırım :)
5d'lerin bize gelmesine epeyce bir vakit var. Bu yüzden biz 3d tv çeşitleriyle ve fpr gözlüğü teknolojiyle eğlenelim...
Çok haklısınız. 5d demek oturulan koltuğun da hareket etmesi demek.. Sinemalarda bile kısa süreli film izlenebiliyor..
5D gelmeden dedikodusu başladı :)
Biz daha 3D'yi anlayamadan yaşayamadan bu ne şimdi, ya arkadaşlar bu adamlardaki beyinse bizdeki ne bilen varmı ? :)
Sizin yaptığınız işleride bu teknolojileri çıkaranlar yapamaz. Yani herkesin beyni var, ama herkesin beyni farklı şeylerde çalışır.
5D gözlüksüz 3D TV' den daha önce gelir bence
Sadem geleceği görüyorsun .:))) Bugün çekilecek olan şans topu hakkındaki görüşlerini de alsak:P..:)))
Mantıklı olanda bu olur zaten, en son gözlüksüz 3D TV çıkarırlar.