Teknolojide son nokta olmaz bana göre. Allah bilir şimdi gözlüksüz 3d led tv lerden sonra neyi düşünüyorlardır. Belki şimdiden çalışmalara başlanmıştır. Ne dersiniz?
Hadi 3D Film ve Oyun arşivi Yapalım
Lg bu yerinde duramıyor. 2012 de 4 büyük marka geliştirilmiş sg gözlüklerini çıkartırken bakın lg teknolojisi neler çıkaracak...
LG' nin çıkartacağı yeni teknolojileri sabırsızlıkla bekliyorum. Kesin yine en iyi teknolojileri çıkartırlar.
Sadem katılıyorum. Özellikle 3d led,smart ve sinema tv'lerde en iyi tv'leri çıkardığından başarısının devam edeceğini düşünüyorum..
Nasıl birşey olur acaba :)
Hologramlı 3d tv'leri Cem Yılmaz'ın Gora filminde izlemiştim..:)
Sg gözlüklü 3d tv'ler çıktığında nasıl heyecanlanmıştım.. Ama sonra ne oldu.. Mide bulantısı, baş dönmesi, elektromanyetik dalga....soğuduk 3d tv'lerden derken imdadımıza fpr gözlüğü yetişti..
Gerçekten film izlemenin 3D TV' deki en iyi görüntü kalitesini FPR gözlüğü ile yaşadık.
Lg'de çalışan mühendislere saygım sonsuz. Bizi sg gözlüklerinden kurtarıp fpr teknolojisyle tanıştırdıkları için..
Zaten en iyi görüntü kalitesi denildiğinde akla ilk gelen marka FPR teknolojisini kullanan LG..
Lg fpr teknolojili gözlükle yetişti, yoksa ikinci boyutta,2D yayın,kanal, film ve oyunlarla 2D yaşamaya devam edecektik.
3D tv Fpr gözlük teknolojisi demişken Philips sin Fpr gözlüğü kullanan PFL7XXX serisinden birini Cevahir teknosada denedim. Derinlik olayı ve tasarım güzel ama bariz ekran titremesi var. Bu konuda Philips biraz daha dersine çalışmalı LG ye yetişmek için.
Ekran titremesi de baş dönmesi ve mide bulantısı yapar...
Ekran titremeside SG gözlüğünden kaynaklanıyor zaten :)
Aynı fpr teknolojili gözlüğü kullanıyorsa nasıl ekran titremesi olur, belki arızalı bir ürünü denemişsindir.
Hem Philips'in teknolojisinde sorun var hem de 3d tv'nin fiyatı lg 3d tv fiyatından daha fazla..