Bu belgeselin konusu güzelmiş yoksa belgesel izlemeyi çok sevmem ben danini, film izlemek, oyun oynamak çok daha eğlenceli bence.
LG 42LW5500 3d gözlük hakkında yardım?
Bu ayın 29'unda belgesel filmleri festivali başlıyor. 3 Ekim'e kadar sürecek. İstanbul'da yaşayan arkadaşlar izleyebilirler. Gösterimler ücretsiz yapılıyor..
Lg'nin yeni nesil 3d full hd,led smart ve sinema tv çeşitlerinde hangi tür film izlemek kötü olabilir ki, her türden film izlenir hemde çok eğlenceli bir şekilde, çünkü hepsi fpr gözlük teknolojisine sahip.
ayse aslında eğlenceli değil bahsettiğim belgesel filminin... Dünyayı insanların ne kadar bilinçsizce tükettiğini, kirlettiğini anlatıyor. :) Bence herkes akşam imkan bulursa izlesin sabah tartışırz forumda bu konuyu :)Boşa geçirmediğim, boşuna gitmemiş her anı bana sunan ve bana bir şeyler katan her uğraş beni eğlendirir dasti, çünkü en değerli hazinem olan zamanımı boşa harcamamış olurum, bahsettiğin belgesel film gibi, buda benim eğlence anlayışım...
Aaa yapmayın dasti sizin bu güzel paylaşımlarınız sayesinde eğlenceli vakit geçiriyorum, beni, bizi güzel eğitici ve öğretici videolarınızdan mahrum bırakmayın, saçma sapan filmler izlemek zorunda bırakmayın beni.
Bizide başbaşa bırakma 3D tv'mizlede, biliyorsun fpr gözlük teknolojili 3D tv çeşitlerinden birini satın aldığımda parti vereceğim ve sende onur konuğum olacaksın :)
Valla beni nedense iyice unuttunuz :)
Biz unutmadık sadem sen unuttrudun kendini :) ee dasti yeni video yada film tavsiyen varmı bize ?
Film veya video çevirisi izlemekten sıkılanlar için belgesel çok iyi bir tavsiye..
Su altı belgesellerini 3d led tv'de izlemek, sanki su altındaymışsınız da nefes alabiliyormuşsunuz gibi geliyor insana.. Özel birşey yaa 3d tv..
Belgesel izlemek kısmı biraz sıkıcı geldi bana, film izleyip, oyun oynamak varken yani eğlenmek, eğlenceli vakit geçirmek varken, sıkılmaya ne gerek var :)
Ayse siz 3d led, full hd, smart veya sinema tv çeşitlerinden birinde hiç belgesel izlediniz mi? Eğer izlemediyseniz fikriniz değişebilir..
Yok izlemedim computeraddict, dediğinde haklı olabilirsin ama dedim ya yinede ben film izlemeyi ve oyun oynamayı tercih ederim fpr gözlük teknolojili 3D full hd, led, smart ve sinema tv çeşitlerinde.
Sen hele bir 3d tv çeşitlerinden birini satın al da ondan sonra tekrar konuşalım..
Kesinlikle bazen belgesel izlemek, filmden daha eğlenceli geliyor.