"Ölümsüzleştirmek"Videoyu bu yüzden çok seviyorum. 3d led tv'de video çevirisi izlemek ise ayrı bir eğlence kaynağı..
LG 42LW5500 3d gözlük hakkında yardım?
İzleme yapmanın en güzel hali bencede üç boyutlu hali, filmleri, dizileri, oyunları, yayın ve kanalları üç boyutlu görmek başka türlü bir eğlence ama sizlerinde dediğiniz gibi videolar bambaşka, özellikle içinde kendimizin ve sevdiklerimiz olduğu videolar.
3d led tv'de normat tv'de izlediğim herşeyden daha fazla keyif alıyorum..
Benim zevkime, eğlence anlayışıma göre en eğlenceli benimde içinde bulunduğum video görüntülerini izlemek, sonra film izlemek, sonra oyun oynamak, sonra belgesel ve futbol gibi spor karşılaşmalarını izlemek, asla belgeseli ilk sıraya koyamam.
Ben belgesel izlemeyi çok severim. Ama benim de listemde ön sırada film ve video çevirisi izlemek var. Ondan sonra belgesel sonra spor ve futbol geliyor..
aynen belgesel filmler süper olur. Mesela home belgeselini izledin mi bilmiyorum ama onu muhakkak 3d tvinle izlemelisin. Youtube da bile hd eklenmiş bilgisayarı bağla ister oradan izle ister dvd ye yaz izle görüntü kalitesi ve belgeselin içeriiği mükemmel.
rica ederim lui her zaman ;) kısaca konusu dünyanın yokoluşunu yine dünyada yaşayanların sebep olduğunu ve henüz geç kalmadığımızı birşeyler yapabileceğimizi anlatan ve 90-100 ülkeyi gezerek havadan görüntülediği muhteşem kareleri yansıtıyor belgeselde. :)
3d tv çeşitlerinde belgesel izlemenin eğlencesi başkadır..
Ohh tabi satın aldınız 3d tv'nizi hava atarsınız bize böyle, sizde haklısınız 3d tv'niz varken neden tamamını izlemeyesiniz ki :)
Bu arada sizde 3D led, full hd, smart veya sinema tv çeşitlerinden hangisi var bizlere hangisini tavsiye edersiniz ?
Konusu gerçekten güzelmiş belgesel filmin, izlemesi çok eğlencelidir eminim özelliklede 3D tv çeşitlerinde 3 boyutlu.