Teknofur'un üniversite sınav hazırlığı varsa ısrar etmeyin arkadaşlar. Sınavı geçince iyi puanlarla aileniz size hediye olarak satın alır 3d tv çeşitlerini.. O zaman bol bol oyun oynar, film izlersiniz.. Eğlencenin keyfini çıkarırsınız..
LG 42LW5500 3d gözlük hakkında yardım?
Teknofur' da okulu bitince alır.
Kesinlikle =) Bana böyle sınav hediyesi verseler hiç durmam girerim sınava.
Hırslı olmak bazen güzeldir dasti. =)
İstedikten sonra olmayacak hiç bir şey yoktur..
Bencede yapılır herşey 3d tv çeşitleri için, üçüncü boyutta film izlemenin, oyun oynamanın keyfini, eğlencesini yaşamış herkes bunu çok iyi bilir.
Sizin tavsiyelerinize de uyup almıyorum tvyi. Seneye alırız artık. Fiyatlar da düşer :)
Siz iyi bir yeri kazanın da ondan sonra en iyi 3d tv çeşitlerinden birini satın alırsınız..
Çok doğru ilk önce iyi bir yer kazanmak gerekiyor.
Bu günllerini, bu çabalarını videoya kaydet, sonra 3D tv çeşitlerinden hangisini satın alırsan oturur izlersin, ve vay bee dersin nerden nereye :)
Süper bir fikir. Teknofur sizin yerinizde olsam Ayse'nin dediğini yapardım. Sınav bittikten sonra 3d tv çeşitlerinden birinde izlemesi çok eğlenceli olurdu..
Teknofur kamera almaya gitti sanırım, dediğimi yapıp video çekimine başlayacak sanırım, izlemesi gerçektende çok eğlenceli olur computereraddict :)
Kesinlikle çok eğlenceli olur ve ileride çocuklarına "bakın ben böyle üniversiteyi kazandım" diyebilir..