Şu konuyu açmıştım Technopat'te, AOC'yi alıcam sanırım. Nasıldır acaba, bir fikri olan var mı? Başka öneri olursa ona da bakarım.
Benim birazdan çıkmam gerekebilir, siz yazın bakarım gelince.
Şu konuyu açmıştım Technopat'te, AOC'yi alıcam sanırım. Nasıldır acaba, bir fikri olan var mı? Başka öneri olursa ona da bakarım.
Benim birazdan çıkmam gerekebilir, siz yazın bakarım gelince.
Aoc güzelde led monitör alman daha iyi olucaktır.
İyi o zaman al güzel monitör bende alıcam full hd led monitör 230 tl civarı oluyor %25 indirimle
Yayın bitti ve kimse yok ben kaçıyım ufaktan
Bende geldim.PC sağlam bir şekilde geldi.Fanı iyi baya.Ama güç kaynağı yetmiyor diye kasa arkası fanı devre dışı bırakmış kablosunu buraya takmış.Şu an 55 derece.MSI Afterburner kurup devrini arttırıcam.
Devrini otamatik yap benim kart 56 derece yaz günleri sıcak olduğu için.
Devrini otamatik yap benim kart 56 derece yaz günleri sıcak olduğu için.
Nereden yapacam ki :D Yok MSI Afterburner bozuk benim abi.Hata falan veriyor.Gene yazmış oraya FAN SPEED 30 AUTO diye.Speedfan dan yaptım oto.Ama fanı görsen güç kaynağı yetmiyor ama 2600 rpmde çalışıyor.Bende egzost fan o kadar değildi.
IDE harddikte vardı 250 gb kasa ısınıyor diye söktüm.
64 bit işletim sisteminde açmıyor oyunu yaff kesko ondan açamıyormus bu oyun için 32 bit işletim atamam 32 bit yülü iken açılıyordu.
Daha ilk kez bi, oyunu yükleyemedim ama bunun peşini bırakmam 1 gün sürse bile her şeyide yükledim ama 64 bit uyumsuzluk sorunu varmış
Bende format atarken silindi yeniden yükliyecektim yüklenmiyor bu gece film filan izlemeyip çalıştıracağım. Neyse şeytan ayrıntıda gizli
Ama yoruma dikkat tabi ne kadar gerçekse
Bir ara baya bir idirim yapmışlarda yaparlar gine.