Yamyamların Sohbet Bölgesi Vol2
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Ben ayakta yerde hiç bi yerde uyuyamıyorum kulak 9 kapln gücünde cınlıyor sanki dişisini cagırıyor :D:D:D:D vviiv uyku muyku yok :/
Ben ayakta yerde hiç bi yerde uyuyamıyorum kulak 9 kapln gücünde cınlıyor sanki dişisini cagırıyor :D:D:D:D vviiv uyku muyku yok :/okin, evde küçük radyonuz var mı? Eğer varsa, bir tane de kulaklık al, tak radyoya, fm den bir tane sohbet programı bul. Sesini de kulağınının çınlamasını duymayana kadar aç. Zaten adamların konuşmaları ninni gibi gelir uyursun. Benimde bir ara çınlıyordu kulağım bu yöntemi uygulardım. Ama şimdi beni rahatsız edecek şekilde çınlamıyor. Ne zamandır bilgisayarın ekranına bakamıyorum okin, baya bir faydası oldu bilgisayarımın bozulmasının. Sadece çınlama yönünden değil kafan da bi hafifliyor sanki. Sen de biraz bakma şuna.Son Düzenleme: Kapalı Hesap (223846) ~ 01 Ağustos 2012 09:15
okin, evde küçük radyonuz var mı? Eğer varsa, bir tane de kulaklık al, tak radyoya, fm den bir tane sohbet programı bul. Sesini de kulağınının çınlamasını duymayana kadar aç. Zaten adamların konuşmaları ninni gibi gelir uyursun. Benimde bir ara çınlıyordu kulağım bu yöntemi uygulardım. Ama şimdi beni rahatsız edecek şekilde çınlamıyor. Ne zamandır bilgisayarın ekranına bakamıyorum okin, baya bir faydası oldu bilgisayarımın bozulmasının. Sadece çınlama yönünden değil kafan da bi hafifliyor sanki. Sen de biraz bakma şuna.Dostum saat 10 oldu hala uyku yok :D doğru sölüyosun bi ara veremedim gitti su alete :( Edüt :D radyo varda hocam kulaklık yok :D
Son Düzenleme: okinkurt ~ 01 Ağustos 2012 10:10
Snada günaydın dostum :D ya millet msn kullanmıyor heralde artık bi giriyom 1 kisi yok doğru düzgün :D
Eskiden hepimiz online olup chat yapardık msn de. Vay bee şimdi 1 kişi bile yok. :(
Valla ben giriyorum hergün kimse yok cok sağlam dostluklar kurmusumdur mesenger candır :D
Beyler sadece mesaj attığımız kişilere mi ekleyebiliyorsunuz.Ha burada okinkurt senin msn yok bende.Arada girerim ben.
Akşam film izlerken uyumuşum daha şimdi uyandım.
20 saat önce izledim süperdi 34+14 anladın sen
Bir tek ben mi buradayım herkes zabbar herhalde kahvaltı yapıyor
Hep imrendim şu amerikalıların üniversite-lise hayatına