Geçen ay ne zaman olmuştu ?
Yamyamların Sohbet Bölgesi Vol2
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Artık ayda bir yapıyorlar son hafta sonu.
Sanş işi bende 1280x1024 17 ınc tüplü monitöre bakıyorum full hd led alıcam bir tanede hdmı girişliler çok pahalı vga lar ucuz
1-2 sene daha sabitimde, ondan sonra gezecem gibi görünüyor. :)
Bu arada sivrisinekler pike yapıyorlar üstüme doğru. :D Ama ben sivri yerlerini yamultuyorum ve yamuksinek oluyorlar. :D Varya, o kanatlarından çıkan ses gelmese takmayacağım istediği kadar emsin kanımı ama o ses beni deli ediyorr! Sessizce yap işini sokra git değil mi :D
VizzzzuuvvVİİİZuvvvv :D
Biz iki kişi ayda 500 gb civarı indiriyoruz ama bu ay hiç indirme yapmadım 1 ay boyunca hızlı internet kullanmak için
Bizim burada sinek yok allahtan
Forumda mesaj atmak işkence gibi. Yazı yapıştıracaksan Klasik Editör'ü aç, resim ekleyeceksen hızlı yanıtlama kısmında değil de Gelişmiş Yanıtlama'dan yaz. Yazını yazana kadar sayfa yenilenmeze şanslısın.
Mesajı attığında "Mesajınız gönderildi, yönlendirileceksiniz" desin, sadece kendi mesajının gösterildiği yere yönlendiril ve yeni yanıt var mı diye konuya tekrar dön.
Konulara abone olursan e-postana gelir çöplüğe döner, olmazsan takip edemezsin. Bunlar söylenmesine rağmen hâlâ bir şey yapılmadı.
Ben artık yeni konuları takip ediyorum, zamanı geçen konular için özelden mesaj atıyor genelde millet, e postayı sadece bir yere üye olurken kullanıyorum.
Bu arada Hotmail'in Outlook arayüzünü gördünüz mü? Sade bir arayüz yapmışlar çok güzel olmuş ama Hotmail kullanmıyorum işte :)
http://outlook.com/
Haziran ayında 8 megabit sinirsiz tarifeye gecmistim. Ayda 59 TL mi ney. Ay sonunda 81 TL geldi ne iş? Mayis ayinda 6 gb sinirli paketti. Ayda 30 TL. Kotayi astim 110 TL geldi. Onun uzerine sinirsiza geciyoz hala fazla geliyo.
Duydumda kullanmak şimdiye nasip olucak
Tamamen arayüzü windows 8 için değiştirmişler.
Beyler Facebookta Tarihi Gerçekler diye bir sayfa var. 2 3 saattir bu adamlara gerçekleri anlatmaya çalışıyorum ama hangi kuran kursunda kim beyinlerini yıkamışlarsa tebrik etmek lazım. atatürkü beyinlerinde kafir,gavur foruma yazılmayacak hakaretlerle anlatıyorlar. hayret ettim artık
Boşver öyle kişileri önce şu avatarını değiştir jennifer body gibi vampir gibi bakıyor hiç hoşuma gitmiyor
Bende minecraft oynamaktan konuya bakamıyom :D Napıyorsunuz beyler :D Benim HDD 45 derecede iyi ya.
Haziran ayında 8 megabit sinirsiz tarifeye gecmistim. Ayda 59 TL mi ney. Ay sonunda 81 TL geldi ne iş? Mayis ayinda 6 gb sinirli paketti. Ayda 30 TL. Kotayi astim 110 TL geldi. Onun uzerine sinirsiza geciyoz hala fazla geliyo.Tarife değiştirdiğin için ek ücretler vardır belki bir aylık, ondan olabilir.
Beyler Facebookta Tarihi Gerçekler diye bir sayfa var. 2 3 saattir bu adamlara gerçekleri anlatmaya çalışıyorum ama hangi kuran kursunda kim beyinlerini yıkamışlarsa tebrik etmek lazım. atatürkü beyinlerinde kafir,gavur foruma yazılmayacak hakaretlerle anlatıyorlar. hayret ettim artıkHerkesi ciddiye almamak lazım aslında ama bazı insanlar söylenilen şeyi sorgusuz sualsiz kabul edebiliyor. Tehlikeli insanlar onlar.
Ben takmıyorum öyle insanları facetede şikayet et var.