Ben üyeliğimi kapattım içim rahat :) Ben gittikten sonra modaratörlere açıklama yapıyor bu ayrı bir konu zaten .
Yamyamların Sohbet Bölgesi Vol2
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Vallaha Mustafa@PC , Recep abi niye technopata geçmiş anlamam.Adamlara bir şey inandıramıyorsun.Geçende sosyalik mw3 te ayarları dibe dayamış mw3 de hd5570 açamaz diyor.Sazan call of duty nin grafik motoru çok iyi optimize edilmiş ve senelerdir aynı grafiklerle ortaya çıkıyor.Birde böyle çok bilmiş tavırları.Mr_yamyam abi hala technopatta yazıyorsa lütfen çağırında gelsin chipe...
İyice abartıyorlar şu yönetim işini. Biz bir şey yazarız konuyla ilgili olsa da link vermekten vs. silerler mesajımızı, Recep Baltaş tartışma olsun diye (Intel AMD konusunda bilgi vermek amacı olduğunu düşünmüyorum, bilgi verme amacı olsaydı konuyu açarken mesajı alıntılamazdı) konu açıyor sayfalarca gereksiz tartışma oluyor, üstünden günler geçtikten sonra konu kapatılıyor. Üyeliğim kalsın ama okullar açıldığında pek gireceğimi sanmıyorum zaten.
Artık chıpte başka forumlardan bahsetmeyeceğim ve linkini de asla vermeyeceğim ...
Ben oyunu açtığımda 1,3 GB RAM kullanıyor zaten, 1 GB RAM'le oynamaya çalışıyor. Hem "at at kalede ben varım" diyor, cevabını alınca ve biri "gereksiz işlerle uğraşıyorsunuz" deyince "ben de meraklı değilim konuyu kirletmeye özelden de gönderebilirdi" yazıyor. Böyleleri nerden öğreniyor bilmiyorum ama 6850 altındaki ekran kartlarıyla oyun oynanmaz sanıyorlar galiba.
Benim mal sistem bile cod serisini hiç bi oyununda sorun cıkarmadı ki her oyunda bi gıcıklık cıkartır basıma :D o adam heralde kendi süper bi kart ile acamadı mw3 ü yediremiyor.
Ben 520 mx ile high ayarda çok rahat açıyorum, oranın modaratörleri chıp'in üyelerinin bilgisine yetişemez
Aman abi donanımhaber demeyin bana.Adamlar Beşiktaşın yüzüncü yıl şampiyonluğuna şike yazmış.Hadi oradan yazdım diye banladılar.
Bana da konu hortlattım diye uyarı cezası vermişlerdi, mesajı yazdıktan birkaç dakika sonra hemen verdiler; nasıl hızsa artık :) Yönetimi katı hatta imza kampanyası bile başlattılar ama ben katılımı yüksek olduğu için seviyorum DH'yi. Konu Dışı'nda bazen eğlenceli şeyler oluyor :)
Bende artık fazla aktif olmayacağım, bitirmem gereken bir dünya oyun ve film var.
Bütün sitelerde bi admin sorunu var nedense :D
Süper anakartmış ; https://www.chip.com.tr/inceleme/msi-z77a-gd65_i3547.html
Süper anakartmış ; https://www.chip.com.tr/inceleme/msi-z77a-gd65_i3547.html
of o anakart bende olacak :D :D
An itibariyle evde 1.5 ltlik 5 şişeyide bitirdim....günde 8 bardak dediler 8 lt içtik...
Dırt Showdown black box kurdum, oyunun grafikleri süper :)
Harici harddiskim tırt :D son durum bu ;