Selam ahali . Ya su elektirik kesintilerinden bıktım günde 3-4 kere gidiyi :(
Yamyamların Sohbet Bölgesi Vol2
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.H.b dostum iyi seyirler :D bende monitör arastıram biraz daha.
Bende In The Valley Of Elah'ı izleyip geldim.
Bende In The Valley Of Elah'ı izleyip geldim.tekir yukledin mi programi telefona? Yaa cok guzel bi program yaa, dusun telefonda flash player yok bi de :D:D Flash iceriye sahip internet sayfalarini html5 e ceviriyor. Telefonun algilayacagi bicime donustüruyor.Bende fazla abarttim haa. Iyiki bi program buldum, sanki dunyayi kurtardim. :D
Gittiğim yerde ttnet wifi varmış bugün otele girdik ilk işim bu oldu
tekir yukledin mi programi telefona? Yaa cok guzel bi program yaa, dusun telefonda flash player yok bi de :D:D Flash iceriye sahip internet sayfalarini html5 e ceviriyor. Telefonun algilayacagi bicime donustüruyor.Dolphin browser hd var.Flashı çok iyi.Ama T10 kaldırır mı bilmem.Ama opera mini baya hızlıBende fazla abarttim haa. Iyiki bi program buldum, sanki dunyayi kurtardim. :
Linkin parkın numb şarkısı manyak birşeymiş ya
Ben dinleyeli kaç sene oldu T10'u ben kullanmıyorum en son kurcaladığımda telefon açılmıyordu. Uygulama yükleyinice kafayı yiyiyor alet
Quaresma satılmayacak...Kesin açıklama geldi.Ünal Aysal çok ümitlendiydi :D
niye ben yazı yazdıktan sonra sessizlik oluyo
Ben burdayım , sessizliğe hayır
Memento'yu izleyip geldim. Harika bir senaryosu vardı Christopher Nolan'ın Inception (filmin sonu) ve Prestij filmlerindeki gibi yine bir şeyler havada kalıyor ama senaryo olarak en karışık Christopher Nolan filmiydi. Kesinlikle izleyin.
Farklı bir gidişatı var filmin bir süre sonra anlayacaksın zaten. Filmi izlemeden önce sakın sonunu okuma, sonunu bilince belki o kadar zevkli bir film gibi gelmez. Filmlerin sonundan bahsetmeyi çok seven bir arkadaşım yüzünden Shutter Island'ın sonunu bilerek izledim, bilince o kadar da zevkli olmuyor. Shutter Island'ı izlemeyen bir arkadaşımın da benim maruz kaldığım spoiler'lara maruz kalmaması için kurtardım Artık izlemediğim filmler hakkında konuşan biri olunca duymazlıktan geliyorum herkese öneririm
Torrent oyun.com a yükletiyorum, birazdan indirip izlerim.
Bunlardan birini de indirebilirsin:
http://kat.ph/memento-2000-720p- ... -yify-t6519953.html
http://kat.ph/memento-2000-1080p ... -yify-t6519973.html
İsteyince yüklüyorlar mı?
Evet 50 60 tane film yüklettim siteye Benim sayemde film sayısı artıyor .