Yamyamların Sohbet Bölgesi Vol2
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.100 TL veriyorsun, onun 1200 al sıfır ve kutulu daha iyi
Ben param olsun Apple almam 1.sırada galaxy s3 2.sırada htc one x var çünkü
HTC One X Samsung Galaxy S3'den daha iyi bence cnet ikisine de aynı puanı vermiş ama HTC One X fiyatı daha ucuz. ATT'de kontratlı fiyat 100 $
Pek mesaj yazmadığım için problem olmuyor ama harbiden çok kötü :)Bendede o telefon var. Hele mesaj yazması çok zor :
Office 2013 arayüzünden birkaç resim (resimler kötü görünüyorsa sağ tıklayıp "resme bak"a tıklayın):
Yazı yazarken ve Excell'de kutu seçerken hoş bir görsel efekt eklenmiş. Arayüz güzel olmuş yine. Tabii diğer özellikleri de var, onları da keşfederim sonra. Denemek isteyenler şuradan indirebilir: http://www.tamindir.com/office-2013/
Son Düzenleme: sosyalik ~ 04 Eylül 2012 01:03
Pek mesaj yazmadığım için problem olmuyor ama harbiden çok kötü :)Bende pek mesaj yazmam ve telefonu genelde senin gibi internet ve konuşma için kullanırım :D Arada internete girdiğimde yazı yazması çok zor geliyor bana.Office 2013 arayüzünden birkaç resim (resimler kötü görünüyorsa sağ tıklayıp "resme bak"a tıklayın):
Yazı yazarken ve Excell'de kutu seçerken hoş bir görsel efekt eklenmiş. Arayüz güzel olmuş yine. Tabii diğer özellikleri de var, onları da keşfederim sonra. Denemek isteyenler şuradan indirebilir: http://www.tamindir.com/office-2013/
Neden kapattın ki ?Adminin forumu yönetiş anlayışı hoşuma gitmedi, ayrımcılık var ben üyeliğimi kapattırmak istiyorum diyince modaratörlere ceza vemeye başladı. Son_goku bir sayfa yazı yazdı okumaya bile tenezzül etmememiş, o forum benim için bitti en güzeli chıp ...
Son Düzenleme: Kapalı Hesap (223846) ~ 04 Eylül 2012 01:12
İyiyiz, sen nasılsın ?
Arada gel muhabbet ederiz
Hem de öyle böyle değilAdminin forumu yönetiş anlayışı hoşuma gitmedi, ayrımcılık var ben üyeliğimi kapattırmak istiyorum diyince modaratörlere ceza vemeye başladı. Son_goku bir sayfa yazı yazdı okumaya bile tenezzül etmememiş, o forum benim için bitti en güzeli chıp ...
Okumanızı tavsiye ederim.
Alıntı burak alkan ;
Şeffaf bir yönetim anlayışından ötürü duyuruları herkese açık yapacağız.
Moderatörlerimizden ricam Türkçe konusunda uyulmayan mesajları Türkçe konusuna uygun hale getirmeleri. Aksi takdirde mesajı şikayet et butonu ile şikayet etsinler. Forum inanılmaz bir büyüme gösterdi ve ben artık yetişmekte zorlanıyorum. Mustafa@PC arkadaşımız Süper Mod oldu fakat onun da vakti yok anladığım kadarıyla.
Eğer bu görevin altından kalkamayacağınıza inanıyorsanız Mod görevinden çıkmakta her zaman serbestsiniz
alıntı
Ben üyeliğimi kapattıktan sonra yazması biraz canımı sıktı.
Moderatörlere yetişemiyor, bize gelince yetişiyor nerede adalet ? artık üyeliğimi kapattığım için canımı sıkmayacağım ...
Herkese iyi geceler ben kaçar
Kimse uyanmamış daha, günaydın yamyamlar :)
Günaydın ahali tecnopat ı bırakmanız iyi olmus admin yetisoydu en son otu boku silmeye forum inanılmaz büyümüşte bu kafa yapılarıyla cok uzun sürmez o büyüklük 0 tecrübeli adminler kafalarına göre mesaj siliyolar bir nokta atla ceza yiyosun bu ne katılık sen mi kurtaracan ülkedeki dili karrrdeşimmmm forumları onların olsun ülkede hersey bittide dil sorunu kaldı bi süper güc olduk ya :D.
Yav bırak en iyisi chıp :) başka düzgün forum yok chıp dışında tüm üyeliklerimi silmeye başladım en iyisi bu