Yamyamların Sohbet Bölgesi Vol2
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.S.a ahali ne ediyonuz. Ezgi cok kasındı bu kadar kaşınırsan biride gelir kaşır bu işler böle kaşıntısı gecer biraz şimi onun :) cokta malak bi kızdı insan az acık verir nerdeyse ben ezgiyim diye tabela koyacak.
Ezgide oynatacak kafa yoktu hatta bir defasında bu yamyam abim ve diğer dostlarla tartışıyor araya girip ezgi utanman arlanman yokmu..Diye tepki gösterdimDüşünsene öyle bir şey yaptığını :D Ben kafayı oynatırdım. Kendimle çelişkiye düşerdim :
Sonrasında
Aynen böle yazmış peşine bi konu açıyor Şöyle
Kesko bana Asılıyor
Bi zoruma gitti o konu dedim lanet olsun ya bi insan bu kadarmı rezil eder kendini..
Zaten o olaydan sonra iyice soğuttu beni soğuma nedeni ise forumdaki diğer üyeler bayan üyeler tarafından şahsıma sapık sıfatıyla bakılacak diye ar ettim..
O zamanda yazdım yine yazarım benim bu foruma tekrar geri dönmem o eski ortamı özlemem buradaki herkesi büyüğümü abi küçüğümü kardeş yaşdaşımıda arkadaş olarak görüyorum sohbet ediyorum..
Allaha şükür kurtulduk o beyin özürlüden..
Son Düzenleme: Kapalı Hesap (223846) ~ 07 Eylül 2012 01:54
Ezgide oynatacak kafa yoktu hatta bir defasında bu yamyam abim ve diğer dostlarla tartışıyor araya girip ezgi utanman arlanman yokmu..Allah kurtardıAynen böle yazmış peşine bi konu açıyor Şöyle
Kesko bana Asılıyor
Bi zoruma gitti o konu dedim lanet olsun ya bi insan bu kadarmı rezil eder kendini..
Zaten o olaydan sonra iyice soğuttu beni soğuma nedeni ise forumdaki diğer üyeler bayan üyeler tarafından şahsıma sapık sıfatıyla bakılacak diye ar ettim..
O zamanda yazdım yine yazarım benim bu foruma tekrar geri dönmem o eski ortamı özlemem buradaki herkesi büyüğümü abi küçüğümü kardeş yaşdaşımıda arkadaş olarak görüyorum sohbet ediyorum..
Ezgide oynatacak kafa yoktu hatta bir defasında bu yamyam abim ve diğer dostlarla tartışıyor araya girip ezgi utanman arlanman yokmu..Abi msn deki sohbeti hatırlıyon mu o akşamkiAynen böle yazmış peşine bi konu açıyor Şöyle
Kesko bana Asılıyor
Ezgide oynatacak kafa yoktu hatta bir defasında bu yamyam abim ve diğer dostlarla tartışıyor araya girip ezgi utanman arlanman yokmu..Bana direk küfür etmişti ben takmadım o salağıAynen böle yazmış peşine bi konu açıyor Şöyle
Kesko bana Asılıyor
Ezgide kafa vardıda marş basmıyodu vurdurmak gerekliyd selcuk bey vurdurdu artık calısır sanırım.
Ben sizin gibi dalmadım direk ezginin açtığı konuya :D Bekledim banlanmasını. İlk kez kendimi bu kadar tutabilmiştim.
Maşallah sayfalar 3 er 3 er atlıyor.. 500. cü sayfadakilerin okuyordum bi yeniledim 503 olmuş. Bunu yazana kadar 504 olur
S.a ahali ne ediyonuz. Ezgi cok kasındı bu kadar kaşınırsan biride gelir kaşır bu işler böle kaşıntısı gecer biraz şimi onun :) cokta malak bi kızdı insan az acık verir nerdeyse ben ezgiyim diye tabela koyacak.hoşgeldin okin kurtaynen valla nar çiçeği de oymuş zaten :) aslından isimden belliydi
Ben bile zor takip ediyorum :D
Ezgide oynatacak kafa yoktu hatta bir defasında bu yamyam abim ve diğer dostlarla tartışıyor araya girip ezgi utanman arlanman yokmu..Diye tepki gösterdimen büyük hataları size yaptı :(Sonrasında
Aynen böle yazmış peşine bi konu açıyor Şöyle
Kesko bana Asılıyor
birde ne yüzle geliyorsa, gittikçe çirkinleşti...