2 Günde gelsen iyidir..
BKNZ...
Aslında içki içmeninde bir adabı vardır Hergün içen kişiler tamamen alkoliktir..Amma haftada bir 10 günde bir içen içincede tadında bırakan insanlar alkol bağımlısı değildir..İçki kullanırken nerde duracağını bilmen gerekir tadında bırakacaksın..
Misal ben Önceleri Rakı kullanırdım 1 yıl içerisinde en fazla 2 şişe rakı tüketirdim bi arkadaşım daha var o bi oturuşta bir şişeyi bitirmeden kalmıyor ama onuda şuan yola getirdim
Vodka kullanmazdım önceleri vodka kokmaz,rakı gibi. Rakı kokar anason kokar,koklamadan içmek gerek,koklarsan mide onu kaldırmaz iğrençtir yani
Vodkaya döneli 3 yıl oldu toplasan en fazla 6 şişe tüketmişimdir keyfim yerinde olduğu zaman kullanırım bir gün vodka içiyorum yine atmışım balkona masayı mezeyi on numara manzara keyif yapıyorum arkadaş dedi bu vodkaya dikkat et kokmaz ama kötü çarpar bizde delikanlılık yapacaz ya ne yapar olum altı üstü vodka dedim dedi bir bardak sek içersin içemezsin dikledim bardağı bardak bitince boğazımdan ateş çıkıyordu tam 3 gün de geçti etkisi şuan ise bi arkadaş saolsun absolud al dedi onu alıyorum geçen aldım bi 70 lik halen duruyor..