Sorumun cevabını bilen biri yok mu :D
Yamyamların Sohbet Bölgesi Vol2
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Akşamları bu elektrik kesilince devamlı sinirlenir bu saatte elektrikmi kesilir diyeİyiyimişAğzı üstüne gitmez sürekli elektrik idaresini arar
Evinin kapısı çelik kapı bilgisayarı çalıştırmak için kullandığım ups den kablo çekip kapı koluna bağlayacağım
Bir defasında arabayı yıkarken evin önünde su kovasına kablo atmıştı göremedim gerisi malum
Bu gidişle telefonuda değişeceğiz
[url=http://bit.ly/c25MCx][/url]
Samsung Galaxy s3 BMW edition olsa süper olur.
Off millette i7 varmış bizde core 2 duo :D termal macun sürsem kaç derece düşer ki :D he bu arada kesko abi senin ekran kartı neden bu kadar soğuk :D
Hayır her driver ilk önce beta olarak piyasaya çıkmaz mı ? Sonra geliştirilince whql olur benimki beta mı yoksa normal mi ona bakmak istiyorum. 285.62 nin hem betası hem de normal driveri var diye biliyorum. Yoksa ben mi yanlış biliyorum ?
Facede bir sayfa paylaşmış bu haliyle..Çok iyi olmuş :D
Hayır her driver ilk önce beta olarak piyasaya çıkmaz mı ? Sonra geliştirilince whql olur benimki beta mı yoksa normal mi ona bakmak istiyorum. 285.62 nin hem betası hem de normal driveri var diye biliyorum. Yoksa ben mi yanlış biliyorum ?
sen find driverdan yapıyorsan ve otomatik güncelleştirme ayarındada betayı dahil et demediysen hep whql olur.
cs87 bayadır yok..niye noldu aceba çağatay abiye.
Ana gene benim nvidia kontrol paneli bozulmuş :D gösterecektim yerini neyse 306 whql geldiğinde indiririz :D