Garantili ise servisine götürün ama servisler macunu sürerken işlemci yuvasına bile sürüyorlar özenmiyorlar temiz iş yapmıyorlar kendi laptopumdan biliyorum adam anakarta bile bulaştırmış macunu o günden sonra hep kendim sürmüşümdür..Kendim süreceğim ama garanti meselesi çok kötü abi :(
Yamyamların Sohbet Bölgesi Vol2
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Güzel paylaşım yapıyor adam ; https://www.facebook.com/8.Etap
Garantisi bitsin core i7 işlemci takacağım zaten
Hazırda 2630 qm bekliyor.
Şuan elimde olan işlemci..
İntel Core İ7-2700K 3.5 GHZ (3.9 GHZ'e kadar çıkabiliyor)
Bu işlemciye asus rampage III anakart düşünüyorum dediğim gibi ev işi bağladı beni..
Birde çift GPU ekran kartı alacağım nasip olursa tabi..
Şuan sadece oyunları indirme indiriyorum sistemi topladımda hepsini büyük bir zevkle çatır çatır oynucam
Bu işlemciyi tercih etmemdeki neden 32 gb'a kadar ram desteği veriyor
Şuan elimde olan işlemci..Süper olurİntel Core İ7-2700K 3.5 GHZ (3.9 GHZ'e kadar çıkabiliyor)
Bu işlemciye asus rampage III anakart düşünüyorum dediğim gibi ev işi bağladı beni..
Birde çift GPU ekran kartı alacağım nasip olursa tabi..
Şuan sadece oyunları indirme indiriyorum sistemi topladımda hepsini büyük bir zevkle çatır çatır oynucam
Core i7 3770 k da ısınma sorunu v.s. baya sorun var :) senin işlmecin daha iyi.
Bizim elektrik tellerie cınar ağacı yıkılmıs 8 saat elektirik yoktu :D
Sağolun abiler h.b nası gidiyor :D
Okin monitör ne oldu ?
Monitörü ü arkadasa test ettirdim sorun yok diyor.
Akşamları bu elektrik kesilince devamlı sinirlenir bu saatte elektrikmi kesilir diyeAnlatsana ?
Ağzı üstüne gitmez sürekli elektrik idaresini arar
Evinin kapısı çelik kapı bilgisayarı çalıştırmak için kullandığım ups den kablo çekip kapı koluna bağlayacağım
Bir defasında arabayı yıkarken evin önünde su kovasına kablo atmıştı göremedim gerisi malum
Son Düzenleme: Kapalı Hesap (223846) ~ 07 Eylül 2012 22:46