Yamyamların Sohbet Bölgesi Vol2
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Telefonda model dusuklugu Gb dan ibarettir. S3 daha ucuz 5 den ama 5 pahali gercekten.
Herkese merhaba :DSadece depolama alanı farklıdır ama hangi şartlar altında fiyatının 99$ olduğunu ben de merak ediyorum. Technopat'e konu açmışsın takip edeceğim onu.http://www.ntvmsnbc.com/id/25381643
Arkadaşlar bu sitede S3'ün Amerika'da en düşük model fiyatı 99$ imiş. En düşük model derken kastedilen şey nedir ? GB bakımından mı daha düşük yoksa diğer özellikler(işlemci,kamera vs vs...) yönünden de fark var mı ?
iPhone 5 tanıtılırken şarjı bitmemiş miydi ?
Sim lock nedir ?Sim Lock bir anlam da region lock olarakta gecebillir. Yani sadece o opeatorun hatiyla calisir ve kontratla alinir. Buara getirirseniz, telefon calismaz. Bu yuzden sim free olsun ki cihaz her yerde calissin. Tabi oyle olunca fiyat artiyor ama yurt disindan alin yine cok daha ucuz.
Yani sadece Amerika'nın operatörüyle mi çalışır ? Sevincim kursağımda kaldı ya :D Bende nasıl bu kadar ucuz oluyor diyordum :DSim Lock bir anlam da region lock olarakta gecebillir. Yani sadece o opeatorun hatiyla calisir ve kontratla alinir. Buara getirirseniz, telefon calismaz. Bu yuzden sim free olsun ki cihaz her yerde calissin. Tabi oyle olunca fiyat artiyor ama yurt disindan alin yine cok daha ucuz.
Ben yazdım gene millet kaçtı :D
Buradayım, chıp dışın da herşeyi sildim.
Ben aeroyu açtım çok güzel oldi ama şöyle bi sıkıntı var ram 700 deyken yeniden başlattığımda 4 dakka falan sonra bi anda 950 mb ye fırlıyo :D buda minecraftta kötü sonuçlar aldırtıyo :D
Benim işletim sistemi Windows 7 home basic aero yok
Orjinal olduğu için Home Basic kullanıyorum, normalde Windows 7 Ultimate
Aylar sonra gelen bir itiraf:Amacım eski bir olayı hortlatmak değil önceden belirtiyim.Aylar önce Ezginin konusunda son_gokuya ettiği küfürden dolayı Muğla Faresini admine şikayet eden kişi bendim.son_goku yine de o lafı hak edecek birşey yapmamıştı baştan o kişiyi de Ezgi zannetmişti.Bu kadar zaman sonra vicdanın mı el vermedi ?
Son Düzenleme: Kapalı Hesap (223846) ~ 14 Eylül 2012 00:38