Yamyamların Sohbet Bölgesi Vol2
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.:D Gözler çok önemli yaa. Geçen gün telefonun ekranına çok bakmışım, bi dışarıya bakiyim dedim ki.. Ana !! Uzaktaki herşeyi bulanık görüyorum :O Normalde böyle olmazdı hiç. Gözümü ovaladım, sonra yumdum gözlerimi az dinlendirdim geçti. Ama çok üzüldüm bozulacak gibi oldu ya..he ya gözlükçüye gitmedim dandik gözlüğü aldım öbürü babama verdim sizi yalnız bırakmayım diye :
:D Gözler çok önemli yaa. Geçen gün telefonun ekranına çok bakmışım, bi dışarıya bakiyim dedim ki.. Ana !! Uzaktaki herşeyi bulanık görüyorum :O Normalde böyle olmazdı hiç. Gözümü ovaladım, sonra yumdum gözlerimi az dinlendirdim geçti. Ama çok üzüldüm bozulacak gibi oldu ya..
Benim gözlük camı numaram 9 du , 7.5 oldu.Şimdi 7 :D
Annemin telefonu kurtarmaya çalışıyom sony nin siteden bi driver yükledim sistem gereksinimlerinde p4 3.6 ghz diyordu :D
Hayırdır amacın neydi tatilde kızlar, gece hayatı vs. mi?
Sonuçta abini- kardeşini denizde kuma gömmek mi oldu
Göçmen falan mısınız? Yoksa Bulgaristan'dan daha iyi ülkeler var. Sanırm sen kızlar, alkol, müzik eğlence düşündünevet 89 göçmeniyiz evet daha iyi ülkeler var ama yaşam çok ucuz özellikle içkiler ve yiyecek Varna için söliyorum zylatnide insan aç kalır bir bardak bira 6 7 leva birde insanların 300 400 leva maaş aldıgını düşününce bizim burda kazandıgımız paraya göre çok iyi yaşanabilir orda
Tahminlerim doğru yönde tuttu. Sanırım içkiye hevesli birisin. Bırak heves etmeevet 89 göçmeniyiz evet daha iyi ülkeler var ama yaşam çok ucuz özellikle içkiler ve yiyecek Varna için söliyorum zylatnide insan aç kalır bir bardak bira 6 7 leva birde insanların 300 400 leva maaş aldıgını düşününce bizim burda kazandıgımız paraya göre çok iyi yaşanabilir