Yamyamların Sohbet Bölgesi Vol2
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Şu anda gülme krizine girdim
Merhaba arkadaşlar aynen bunu paylaştım facebookta(yazının tamamı bana ait) isyan edip yineYafff bu ne? Müzik kanallarında alt tarafta geçen sms'lere benzemiş
Kafamda düşündüklerimden dolayı baştan yazmayacağım dedim ama yazacağım maalesef.Hani biz erkekler sizin topunuzun düşündüğü gibi duygusuz,aldatan,sadece dış görünüşe önem veren,sadece bir kızdan cinsellik bekleyen, sadece becermek isteyen :D varlıklardık?İşte ben o düşündüğünüz erkeklerden çok farklı bir noktada bulunan nadir kişilerden biriyim deyimi yerindeyse bulunmaz hint kumaşıyım, dünyadaki bütün o sanılan erkeklerden farklı bir konumdaydım.(dünyadaki erkek nüfusu-1=ben)Ama sen beni reddedip bu öküzlüğü yapıyorsan o zaman erkekler şöyledir böyledir topunuz aynısınız kötüsünüz diye zırvalamicaksın susacaksın gerekirse bir ömür boyu yalnızlığı göze alıp.
Ha demek ki ben hep reddedildiğime göre sanılanın aksine kızlar için de hatta hepsi için de tek önemli olan şey tipmiş(teklif etmek de benim salaklığım zaten bu yüzden) meğerse hani sorun erkeklerdeydi hani topumuz aynı düşüncedeydik?Benim artık tip aradığım falan da yok bana gerçekten değer verecek,sevecek,beni kabullenecek kişiyi ben de kabul etmeye hazırım.Ama tabi böyle birşey de asla olmayacak çünkü biz erkekler topumuz aynı o kötü düşüncelere sahibiz(tabi ben de dahil) sadece bizim duygularımız yok.
Şimdiden kusura bakmayın sizi sıkıyorsa böyle şeyler yorum yapıp kaale almanıza gerek yok.
Ezginin konusuna yüklemiştim evet daha önceden aynı zamanda avatarımdı o resim.
Şu anki avatarımdaki resim mi dediğin?
3D gözlükle çekilmiş olanıdır o zaman bu sohbettekiyse.
Nasılsınız millet ?
Notebook'un harddiskini söküp masaüstüne içindeki dosyaları aktaracağım bakalım kaç saat sürecek :D
M.G.G isimli üye de girmez oldu foruma o da bıraktı heralde.
Yine olmuş gece yarısı kimse yok, beni alt yazılı filmlere mahkum ettiniz :(
Bakın sonunda bu da olmuş https://www.chip.com.tr/haber/sim ... a-sitesi_36147.html
Olabillir. Herkesin zevki başka ama Google bunları yasaklaması yanlışta değil. Kişiye bağlı yani.
Greatness sen öğrenci değil misin bu saatte uyanıksın?Yarın derse geç kalma ihtimalin olabilir eğer öyleyse
Günaydın millet.Kimseler yok bu saatte
http://www.youtube.com/watch?v=9bZkp7q19f0&feature=g-music Alın o zaman başarının sırrı çalışmak değil işte buyrun :D