Yamyamların Sohbet Bölgesi Vol2
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Bunları görünce içim cız etti :) HTC elation fena geliyor, belki dünyanın en hızlı telefonu bile olabilir.
Mrb arkadaşlar dışarıda yine ele ele gezen çiftler gördüm ben aslında şunu sorguluyorum o kızlarla çıkan erkekler bunu nasıl elde edebiliyor ki kızların yüzde 90'ı aynı mantığa sahipken?İyilikle yaklaşmış olmak zaten(hatta iyi olmak da) bunu elde etmek için yeterli bir sebep değil.Değil karşıdakinizin teklifinizi kabul etmesi size kızıp,tersleyebiliyor bile sanki ona zarar vermişsiniz gibi.Diyorum ya herkes benim gibi düşünebilseydi diye onun için bir kızın bana çıkma teklifi etmesini isterdim bakalım ben de aynı şeyleri düşünüp yapacak mıyım o zaman?(tabi ki hayır )
Mrb arkadaşlar dışarıda yine ele ele gezen çiftler gördüm ben aslında şunu sorguluyorum o kızlarla çıkan erkekler bunu nasıl elde edebiliyor ki kızların yüzde 90'ı aynı mantığa sahipken?İyilikle yaklaşmış olmak zaten(hatta iyi olmak da) bunu elde etmek için yeterli bir sebep değil.Değil karşıdakinizin teklifinizi kabul etmesi size kızıp,tersleyebiliyor bile sanki ona zarar vermişsiniz gibi.Diyorum ya herkes benim gibi düşünebilseydi diye onun için bir kızın bana çıkma teklifi etmesini isterdim bakalım ben de aynı şeyleri düşünüp yapacak mıyım o zaman?(tabi ki hayır )
abi sen git bir psikologa kıskançlık tavan sende :D
Çok eskiden bi çıktığım kız vardı(7.5 yıl önce) aslında tam çıktım da denilemez bana örneğin şunu diyodu neymiş efendim aramızdaki aşk değil sevgiymiş(teklifimi kabul etmiş olmasına rağmen).Tamam ille de adını aşk olarak koymak zorunda değiliz ama bu demek öyle değil mi?Ona şunu derdim şimdiki aklım olsa nasıl olsa ayrılacağız ya bundan sonra birlikte olduğun kişilere sakın bunu söyleme bu lafa kıçıyla güler karşındaki.Neyse arkadaşlar böyle girdim girdim konuya ama kusura bakmayın dış dünyayı görünce bunları düşünmeden edemiyorum.
Ne bileyim bu kıskançlığa dur demen lazım ama :D hep el ele kız erkek görüyon chipte kendini döküyon :Evet bir gün dur diyecem umuyorum ki, benim zaten olursa artık görücü usülü olacak mecbur başka çarem yok ya da insanlara inat yalnız yaşayacam bu dünyada.
Son Düzenleme: Kapalı Hesap (223846) ~ 19 Eylül 2012 20:51
Boş tartışma çıkarmak için çabalaman gereksiz. Türkçenin kökeni, tarihi ve yapısı hakkında bir şey bilmediğin için istediğin gibi saçmala. Senin bildiğin birkaç kelimeden oluşmuyor Türkçe, senin gibi Türkçe arasına yabancı kelimeler sıkıştıranlar yüzünden bu hâle geldi.Esas İngilizce varken, Türkçe gibi gereksiz ve kayda değmez bir dili niye kullanalım ki ? İngilizce gibi mükemmel ve herkesin anlayacağı dil varken.
Abi döktürmüssün yine el ele gezmek derken aha yarın kıza çıkma teklifi etcem %90 oranla kabul edecekmiş.yarın servistendee başka bir kızla çıkacağım fare severler çok bu okulda başkası yapsa benım yaptıgımı kızardım
Sen gördüğün çiftlerin arasına geç filan ellerini ayır otur ortalarına, sonrada kaç pislik filan yap
Neden bir amerikalı türkçe konuşmuyorda bir Türk ingilizce konusuyor ? Neden turnuvalarda türkçe şarkı söylemek yasak ? Neden hiç bir gavur türkçe şarkı söylemezken neden bir Türk ingilizce şarkı söylesin ? Eğer bu ülkeye birdaha dönmeyeceğine söz verirsen biletinide ben alırım vizende benden.. Böyle insanlar yüzünden bakkal market oldu
Boş tartışma çıkarmak için çabalaman gereksiz. Türkçenin kökeni, tarihi ve yapısı hakkında bir şey bilmediğin için istediğin gibi saçmala. Senin bildiğin birkaç kelimeden oluşmuyor Türkçe, senin gibi Türkçe arasına yabancı kelimeler sıkıştıranlar yüzünden bu hâle geldi.Yabancı kelimeler neden Türkçe'ye girdi ? Bir sürü şey icat edildi ve bunların hepsi Türkçe'ye girdi. Türkiye'de bir şey icat etmediği için bu duruma geldi. Eskiden beri böyle. Arapça'dan, Farsça'dan ve Fransızca'dan o kadar çok kelime girdi ki.
Amerikan vatandaşı olmak çok kolay, arkadaşta istekli zaten bir daha türkiye'ye gelmez biz de türkçeyi katleden insanlardan kurtuluruz ...
Neden bir amerikalı türkçe konuşmuyorda bir Türk ingilizce konusuyor ? Neden turnuvalarda türkçe şarkı söylemek yasak ? Neden hiç bir gavur türkçe şarkı söylemezken neden bir Türk ingilizce şarkı söylesin ? Eğer bu ülkeye birdaha dönmeyeceğine söz verirsen biletinide ben alırım vizende benden.. Böyle insanlar yüzünden bakkal marketÇünkü dünya dili. Türkçe öğrenen amerikalılar var ayrıca ama buradan yaşayanlar.
Googleda bir arama yaptım bi site var üye olacam artık gerçek hayatta kazanamayanın belki online ortamda şansı tutar kimbilir?
Çağatay en iyisi bir kitap yazsın çok satar