Chip'i Çökertçenizmi 673 Sayfa Her Sayfada 10 Cevap Olsa 673x10 6730 Cevap Eder
Yamyamların Sohbet Bölgesi Vol2
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Yabancı film önerisi olan var mı ? IBMD'den 8 puan üzeri almak şartı ile
Sherlock Holmes 2 olabillir. Sanırım DVD'si çıkmıştı.
Ben ıbdm felan tanımam valla :D Müebbet kuşları filmi cok komik Eddie murpy oynuyor :) onun dışında Ben kendim ve sevgilim filmide fena değil Jim carrey oynuyor :D Tanrılar cıldırmış olmalı seriside güzel bu filmler oldukca komik .
Buunlar kendilerine bagladilar hortumu kendilerinee bagladilaaar!
Ne hortumu! kanalizasyon borularini bagladilar
Yine herkes kaçtı, bende film izlerim
HD 4650'yi bir hız aşırttım pc dondu driver silip tekrar yenisini filan yükledim heycanlı dakikalardı, kart bu arada yanmadı çalışıyor
GPU = 778 MHz
Bellek = 800 MHz
Yaptım pc dondu
HD 4650'yi bir hız aşırttım pc dondu driver silip tekrar yenisini filan yükledim heycanlı dakikalardı, kart bu arada yanmadı çalışıyorbende ekran kartına direk yapmıştım firmware ye en son yapışımda pc yi zor açtım usb yi dos başlangıç disketi yaptım içinede orijinal firmwareyi koydum pc yi usb ile açıp dir ve flash komutu verdim 20 sn içinde ekran kartı düzeldi reset attım şimdi sorun yok gerçi ondan sonra bir daha overclock yaptım ama şimdi herşey normalGPU = 778 MHz
Bellek = 800 MHz
Yaptım pc dondu
Ben fabrika ayarlarına döndüm yetti
Ben geldim. Uzun süreden sonra Minecraft oynamaya başladım tekrar :)
Yabancı film önerisi olan var mı ? IBMD'den 8 puan üzeri almak şartı ileBaştakilerden itibaren öneririm: http://www.criticker.com/?fl&user=sonergul
Ben geldim. Uzun süreden sonra Minecraft oynamaya başladım tekrar :)İzlemediğim filmlere bir bakıyım.Baştakilerden itibaren öneririm: http://www.criticker.com/?fl&user=sonergul
Halen bıkmadın kendi kendine cevap yazmaktan ...
Abiler I am alive pc oynıyan varmı oyun hakkındaki yorumların yarısı iyi yarısı kötü videolar fena değil :D güzele benziyor oynıyan varsa fikrini yazsın oyun hakkında bi zahmet :D
Şu güç kaynağından gelen bakalit kokusunun verdiği korkuyu dappppppe bile veremez yemin ederim
Anlaşılan bilgisayar boştayken ekrankartının fanını +80 yaptıgımda bakalit geliyor ama yükaltında +80 hatta +90 olduğunda fan power banamısın demiyor hayret