Yamyamların Sohbet Bölgesi Vol2
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.İyi akşamlar arkadaşlar. Nasılsınız?
Yüzüklerin Efendisi dünyası Tolkien tarafından yaratılmış başlı başına ayrı fantastik dünya. Batman serisi favorilerim arasındadır ama senaryo özgünlüğü açısından Yüzüklerin Efendisi daha özgün. Batman serisinin başarısı bir süper kahraman filmini biyografi havasında gerçekçilikle sunması. Christopher Nolan işini biliyor. Memento, Prestij, Inception'ı da izledim hepsi çok iyi. Matrix'in birincisi çok iyiydi, ikinci ve üçüncü senaryoya uygun olarak devam etti ama birincisinin kalitesini yakalayamadı.Belki iyi bir film olabillir ama trilogy olarak çok daha iyi senaryolu filmler oldu. Matrix'i ele alalım ya da Batman serisi. Yüzüklerin efendisinden çok daha güzeldi ama kişisel görüş. Matrix'in son filmi kötüydü.
Son Düzenleme: sosyalik ~ 19 Eylül 2012 22:07
Steam'i bilgisayardan kaldırdım ve kurma gereği duymuyorum oyunların demolarnı indirirdim genelde artık bekleyip full sürümlerini torrentten indiriyorum steam resmen pc'yi yavaşlatıyor hiç hoşumaya gitmeyen bir platform :)Tekir bende steam sorunu var türkçe yaptım.valve li bütün oyunlarda atıyo :D portal 2 sağlamdı 10 dk sonra atmaya başladı.CS : GO mapi açacakken atıyo.Bir çözümü var mı mecbur ingilizce mi.
Bugün benzin ile samsung s5610 yaktım çok eğlenceliydi
Yine herkes kaçtı, bende film izlerim
MSN sohbetinin verdiği bi huzur var.Bu programı bile daha çok işim için kullandım okul zamanlarında, milletle ders çalıştık MSN'den çok ciddiyim.
Oyunlar listesine Dishonored'a ekleyin kesinlikle süper bir oyun olacak.
Oyunlar listesine Dishonored'a ekleyin kesinlikle süper bir oyun olacak.O oyun baya sağlam ama chipte bu tarz oyunlar pek sevilmiyor sanırım konu acmıstım ilgi az oldu https://www.chip.com.tr/forum/dis ... ulun-d_t246929.html skyrim i anımsatıyor videoları o oyunun cıksada oynasak :D
Chip'de ki üyeler oyundan anlamıyor o zaman. Peki neden sevilmiyor ?O oyun baya sağlam ama chipte bu tarz oyunlar pek sevilmiyor sanırım konu acmıstım ilgi az oldu https://www.chip.com.tr/forum/dis ... ulun-d_t246929.html skyrim i anımsatıyor videoları o oyunun cıksada oynasak :
Amnesia baya sağlamdır bitirene kadar baya tırstıydım :D yenisi 2013 e ertelendi amnesia machine for pigs oynıyamadık :(
Artık sizlere yeni oyun kültürü aşılama zamanı geldi. Skyrim oynayanda fazla yok galiba.
Ben 43. levele kadar oynadım bıraktım sonra :) ana konu bitti elder scroll oblivion /skyrim güzel oyunlar .
Kesinlikle. Mesale Mass Effect gibi oyunlara da ilgi yok. Yani RPG oyunlarına genel olarak. Daha çok FIFA,PES ve COD tipik Türk insanın sevdiği oyunlar.
Kesinlikle. Mesale Mass Effect gibi oyunlara da ilgi yok. Yani RPG oyunlarına genel olarak. Daha çok FIFA,PES ve COD tipik Türk insanın sevdiği oyunlar.Fps lerin geneli savaş oyunları mw3 bf3 operation flash point her ne kadar iyi yapımlar olsada vur geç ten öteye gidemiyor bitirip atıyoruz kenara rpg ler cok daha kapsamlı skyrim mesela evlenebiliyosun bile oyunu bitirsende haritada istediğin kadar oyna yan görevler oyunun ana konusundan daha iyi :D ve karakteri geliştiriyosun ilaclar yapıyosun uğrastıran oyunlar ben mesela sırf oka abanmıstım süper ok atan bi karakter olmuştu skyrimde ağır cekim vs ama uğrastırıyor bizim millet sıkılıyor heralde böle oyunlardan vur gec kolay fps ler e yöneliyolar bense sıkılıyorum öle oyunlarda şahsen kolay geliyor skyrim bide türkçe olsa süper olurdu devam ederdim :D
Son Düzenleme: okinkurt ~ 20 Eylül 2012 02:39