Yamyamların Sohbet Bölgesi Vol2
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.HD 4650'yi bir hız aşırttım pc dondu driver silip tekrar yenisini filan yükledim heycanlı dakikalardı, kart bu arada yanmadı çalışıyorAynısını bende yaptım ama başlangıçta o.cli başlat demedim reset attım 3 kere :D kendine geldi :D ekran gelmiyordu :DGPU = 778 MHz
Bellek = 800 MHz
Yaptım pc dondu
PES 13 indiriyorum fifa 12 ile pes 13 demoyu sildim.Çok şey bekliyorum pesten. 5.77 gb .
Bende Hitman Sniper Challenge oynayayım.
Chıp'ın incelemeleri süper oluyor ; '' Kısacası iPhone fanatikleri iPhone 5 ile, Android fanatikleri ise Galaxy S3 veya benzer cihazlarla mutlu mesut yaşamaya devam edecekler... ''
Ben bir fare gördüm sanki
Elektirikler yeni geldi :D Nasılsınız :D pes 13 ten mahrum kaldım :D
Pes yavaş iniyo akşama bıraktım :D
Arkadaşlar dün bilgisayara format atmak zorunda kaldım şu anda herşey yolunda fakat hoparlör bas seslerde biraz boğuk(her şarkıda olmuyor) ses veriyor sizce neden olabilir ses sürücüsünü yeniden kursam düzelir mi?
Arkadaşlar dün bilgisayara format atmak zorunda kaldım şu anda herşey yolunda fakat hoparlör bas seslerde biraz boğuk(her şarkıda olmuyor) ses veriyor sizce neden olabilir ses sürücüsünü yeniden kursam düzelir mi?Ekolayzır ayarlarından baştan ilk iki ayarı (31 ve 62 numaralı) yerleri biraz düşürmeyi denedin mi?
4 Haftada 1 gol atan takım Beşiktaşa gelince 1 maçta 3 gol atıyorsa herkes Beşiktaş ı yenmek için çabalıyor derim..