Yamyamların Sohbet Bölgesi Vol2
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Herkese günaydınlar sabahın ilk mesajı benden gelsin gece yine uyuyamadım gündüz uyuyacam heralde.
Ben yokken gene kıyamet kopmuş konuda.
Adam avrupanın en başarısız takımı beşiktaş diye mantıksızca bir laf atarsa benimde cevabım bu olur.Şu ana kadar bütün türk takımlarına destek verdim gs - braga maçındada verdim ama oynanan futbolu görünce içim acıyor kıskançlıktan değil bu.Çok mantıksız konuşuyorsun. Uslübün ayrı bir şey. Sparta bize yok 12 atmış, yok Liverpool 8atmış. Kıskancağına destek ver takıma.
Adam avrupanın en başarısız takımı beşiktaş diye mantıksızca bir laf atarsa benimde cevabım bu olur.Şu ana kadar bütün türk takımlarına destek verdim gs - braga maçındada verdim ama oynanan futbolu görünce içim acıyor kıskançlıktan değil bu.20 şehit oldu bu kadar yanıt vermedin millete. O kadar konuşulacak tartışılacak şey varken sen gs-fb-bjk tartışmasına gir. Sadece sen değil konuyu başlatanlar da.
Çünkü 20 şehitte yanıtlayınca siyaset kavgası başlayacak yok atatürkçü yok dindar yok sağcı yok solcu.Yoksa şehitleri takmadığımızdan değil.Siyasetten nefret ederim.Zaten 20 şehiti burada konuşmam twitterdan tayyipe sallarım ben.20 şehit oldu bu kadar yanıt vermedin millete. O kadar konuşulacak tartışılacak şey varken sen gs-fb-bjk tartışmasına gir. Sadece sen değil konuyu başlatanlar da.
Çünkü 20 şehitte yanıtlayınca siyaset kavgası başlayacak yok atatürkçü yok dindar yok sağcı yok solcu.Yoksa şehitleri takmadığımızdan değil.Siyasetten nefret ederim.Zaten 20 şehiti burada konuşmam twitterdan tayyipe sallarım ben.Ben burada mı diyorum be insan. Neyse boşver siz devam edin futbol kavgalarına. Her gün facede birbirine ana avrat söven geri zekalı fb-gs-bjk lileri görüyorum. Siz eklenmeyin onlara.
Merhaba yamyamlar
Arkadaşlar hangi laptop soğutucuları daha iyi soğutuyor? Hangilerini önerirsiniz?
Hemen dalga geç zaten.. Ben hangileri iyi demek istedim
Sende laptop kullanıyorsun. Var mı sende soğutucu? Hangilerini öneririsin?Ben dalga geçmiyorum bizzat test ettim 10 tl lik soğutucu 100 tl'lik soğutucudan daha iyi soğutuyordu markasıda s-link galiba aldım kullanıyorum çokta güzel soğutuyor :D
Şimdi araştırdımda şöyle yazıyor. Aldığınız soğutucu ne kadar iyi olursa olsun, soğutucunun fanları laptobuzun altındaki ızgaralara denk gelmiyorsa hiçbir işe yaramaz diyor. Bende altına baktım laptobun. Kol dayanma panelinin altında, orta kısımda bir de sağ ve sol üst köşelerde var. Artık bu ızgaralara göre bir soğutucu bulacaz bakalım. Soğutucunun metal olması iyiymiş. CFM değeri kaç olmalı bu fanların?
Şimdi araştırdımda şöyle yazıyor. Aldığınız soğutucu ne kadar iyi olursa olsun, soğutucunun fanları laptobuzun altındaki ızgaralara denk gelmiyorsa hiçbir işe yaramaz diyor. Bende altına baktım laptobun. Kol dayanma panelinin altında, orta kısımda bir de sağ ve sol üst köşelerde var. Artık bu ızgaralara göre bir soğutucu bulacaz bakalım. Soğutucunun metal olması iyiymiş. CFM değeri kaç olmalı bu fanların?CMF değerleri yazdığı gibi olmuyor genelde RPM değeri 1500 üstü olsun yeterli olacaktır sana.
Çocukken olmak istediğiniz meslek neydi ?1- Avukat, matematik öğretmeni, inşaat mühendisi, doktor... Şu anda bilgisayar mühendisi.Kaç yaşındasınız ?
Türkiye'nin geleceği hakkında ne düşünüyorsunuz ?
Sizin için neler vazgeçilmezdir ?
Teknlojiye ne kadar meraklısınız ?
En sevdiğiniz Teknloji ürünleri nedir ?
2- 15
3- Pek düşünmek istemiyorum. Zaten bir şey söyleyince gereksiz tartışmalar oluyor, en iyisi bir şey dememek.
4-
5-
6- Bilgisayar, telefon.Bir de ben sorayım en nefret ettiğiniz dersler nedir beyler ?Ortaokulda resimdi, şu anda müziği seçtiğim için nefret ettiğim ders yok. Bazen geometride zorlandığım için gıcık oluyorum ama nefret etmiyorum. Aslında çoğu dersin sınavlar dışında hiçbir işe yaramayacağını düşününce çok sevemiyor ama öğrenmek gerekiyor işte...Benim Fizik,Kimya,
Geçen ayki PCnet dergisinde ürün inceleme kısmında vardı Inca INC-336DX, 4,5/5 puan verip editöün seçimi yapmışlar. Bakabilirsin: http://www.vatanbilgisayar.com/i ... ils.aspx?I_ID=61348Merhaba yamyamlar
Arkadaşlar hangi laptop soğutucuları daha iyi soğutuyor? Hangilerini önerirsiniz?
Selam millet nasılsınız.
Nasılsınız millet ? internete girmeye fazla zaman bulamıyorum arada yorum atıyorum kaçtım zannetmeyin :D
Windows defenderı açık bırakmışım.Bir svchost nedense yüzde 50 lerde dolaşıyor diye o kadar kombofiks yaptım.Meğer defenderdanmış :D ölüyordu pc :D ısı bile düştü :D
Selamlar, hadi bir soru daha soruyim size. Sizce 2012 icerisinde size soka ugratan olay neydi ? Daha yil bitmedi ama buyuk bolumunu geride biraktik.
1 Gb ram yaktım galiba windavz defender yüzünden :D