Her önüne gelen şeyi bilgisayara kurarsan daha çok çekersin, windows'un bile yavaşlıktan açılmaz :D
Yamyamların Sohbet Bölgesi Vol2
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Herkese merhaba uyudum ve geldim. 
O zaman yapmayacaksin. Bilgisayarin gucu neyse o. neyse daha yasin kucuk ilerde daha farkli kullanirsin. 4, 5 sene evvel ben de bozardim.
Yok abi yok benim ramler de bişi var.Çıkardım bir daha takıyom bip sesi gelmiyor bios a attığını biliyorum ama görüntü olmadığı için bilemiyorum.
Beyler ben geldim ve bir hp vakası ile karşı karşıyayım notebook ısınmaktan donuyor :D yarın termal macun alıp format atacağım ve kendine gelecek uyuz hp :)

Şimdi sökmeye bile uğraşmadım 2 yıldır temizlenmemiş hiç yarın termal macun alıp işe girişeceğim şimdi programları kaldırmakla uğraşıyorum :D
Notebook ilk açıldığında normal gayet seri çalışıyor, işlemci 70 derece üstüne çıktığı zaman donuyor hiç bir şey yapılmıyor.
Yarın bir termal macun südüm mü tamamdır 

Bende işlemciye sürücem aldıgımdan beri hiç sürmedim macun 35 derece işlemci hep bakam sürünce ne olcak :D