Im the sexy know
Yamyamların Sohbet Bölgesi Vol2
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Ben film izlemem pek.Korku diyon adam bilgisayardan video hazırlamış film diye.Matrix serisi en iyi film serisi bence.Hary vardı oda asıl çocuk gittiği için bıraktım.ALTINCI HİS var gerilim ama korkutucu.Ona bakın.Ama dikkatli izleyin.Sonunu anladığınızda çok şaşıracaksınız.Matrix seri olarak değil de 1. filmi çok güzeldi. 2. film fena değildi ama 3. filmde biraz cıvıttılar ama yine de hikayeye uygun bir senaryoydu. Seri yapıp da 3 filmi de iyi olan çok az film var zaten, Matrix yapamadı pek.
Matrix'i sevenler Inception'u da sevebilir. Gerçi çok fazla bir ortak noktaları yok ama ikisi de sanal gerçeklik. Inception çıktğında Matrix'le karşılaştırılmıştı. http://www.imdb.com/title/tt1375666/ Başından sonuna kadar heyecanlı. Yönetmen ve senarist olarak Christopher Nolan ve başrolde de Leonardo Di Caprio varsa sorgulamamak lazım filmi. İkisi de seçici adamlar.
Sinemaya gitmek isteyen içinse tavsiyem The Dark Knight Rises'a gitmeleri olacak. Düşündüğünüzde filmde birkaç basit mantık hataları olsa da aksiyon, tempo, müzikler vs. her şey harika. İki kere izledim sinemada, ikincide yine sıkılmadım. Yönetmen yine Christopher Nolan. Bunu izlemeden önce Batman Begins ve The Dark Knight'ı izleseniz iyi olur, daha iyi anlarsınız. Seri olarak çok güzel filmlerdir. İkinci filmi izlemeseniz bile Joker'i duymuşsunuzdur zaten :)
http://www.imdb.com/title/tt1345836/
Biraz uzun oldu ama güzel filmler :)
Leonardo Di Caprio yaptığı'nun oynadığı filmler süper oluyor .
Bazı oyuncular gibi teklif aldığı her filmde oynamamasından kaynaklanıyor. Christopher Nolan da süper filmler çeken birisi. Prestij de çok güzel yine Christopher Nolan'ın. Orada oynayan Christian Bale da onlar gibi genelde kaliteli filmlerde oynuyor.
Artık film izlemekten oyun bile oynamıyorum acıyın halime
Zindan adasını 2 sene önce izlemiştim güzeldi.
Adalet yok işte ... Eskişehirde bile var
İstanbul ve Ankara'da var diye biliyorum ama varsa git tabi, yer bulamayabilirsin amaBence her şehirde olması lazım ama IMAX film az çekkildiği için zarar ederiz diye düşünüyorlar herhalde.
Sinema fiyatları da bir acayip. Bir yerde 14,5 TL olan bilet başka bir yerde daha büyük bir salonda 8 TL. Bir de 8 TL olan yer katlı büyük alışveriş merkezi, dandik bir yer de değil. Böyle bir saçmalık da var işte.
Günaydın
Parçayı hatırlayan var mı ?
Hemen ön yargılı konuşuyorsun çıkınca görücez codmaster ın marifetlerini ...
Ben hem codmaster ı severim hemde citreon games i severim sorun yok kısaca
Eski most wanted ı internet cafede oynaması güzel oluyor
Need for speed the run olsaydı var ya