Birde bunu almayu düsünüyorum sizce nasıl ? http://www.teknobiyotik.com/dona ... hd-led-monitor.html :D
Yamyamların Sohbet Bölgesi Vol2
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Güzelde vga girişi var bir tek .
Arkadaşlar arabanın çok savrulmaması için sensitivity değerini en aşağıya mı çekmeliyim?Şu ayarlar konusunda yardımcı olursanız sevinicem.okinkurt gamepad ayarlarını yaptım az önce mesaj yazdım, fakat server hatası nedeniyle uçtu yine herşey.
dead zone'u arttırsam daha mı iyi olur acaba?
Arkadaşlar arabanın çok savrulmaması için sensitivity değerini en aşağıya mı çekmeliyim?Şu ayarlar konusunda yardımcı olursanız sevinicem.okinkurt gamepad ayarlarını yaptım az önce mesaj yazdım, fakat server hatası nedeniyle uçtu yine herşey.Önce not defterine yaz hocam ben öle yapıyorum :D tek tek dene işte hangisi yararlı olursa onun üzerinde oyna el yatkınlıgına göre .
Pek değişen birşey yok gibi.Neyse deneyip bakıcam bir daha.
Vatan bilgisayarda % 25 indirimle 21.5 full hd led phılıps var 317 tl hdmı+dvı+vga
Ben kactım ahali iyi geceler.
İyi geceler, bugün counter küresel ısınma çıkıyor, birkaç güne torrente düşer botlarla takılırız artık, grafik kalitesi artacak malum .
Ben geldim.normalde 4 te kalkıp direk yolculuktu ama tuvalete çıktığımda herkesi uyandırmışım zaten uykumda yoktu 3 te kalktık :D
Oleyy bee! :D Telefonumdan video izleyebiliyorum artık. Çok aradım ya, dedim bu telefon oynatabilir dedim sonunda başardım. :D :D Skyfire android mobile video browser diye bir program indirdim. O programdan youtube a girince butun videoları oynatıyor. :D
Eğer böyle bir sorunla karşılaşan olursa işte link:
Tamam indiriyorum deneyecem annemin t10 nunda