Yamyamların Sohbet Bölgesi Vol2
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Konuda eski konuştuğumuz bi yeri ariyim dedim tekirin mesajları silindiği için Google sorgusu bile doğru sonuç üretemedi.
Ben ps2 emulatoru indirdim crash nitro kart oynarken 40 fps gösteriyor ama bariz bir kasma var hatta yarış bitince kapanıyor falan.Şuna bir çözüm bulsam iyi olacak..Birde facebookta yorumlarda artık ifade gözüküyor.
o zaman boşverin alışırız
Yine bir yapma volkannn vakası yaşadık bu adamın hataları adamı delirticek cıkma kardesim kaleden ne cıkıyon ya malak herif.
Kim üçgeni basılı tuttu da volkan bu kadar çıktı.
Maç mı vardı ki :D hangi takımla kaç kaç goller ?Kardeş iyiki izlememişin kanser etti milli takım gene bizi volkan cıktı kaleyi bos bıraktı 60 orta yapma girişimi romanyalı topcuların mabadından geri sekti gene kör dövüşü ve sonuc 1-0 .
Son Düzenleme: okinkurt ~ 12 Ekim 2012 22:36
Türkiyeyi tutmuyorum ben artık maçlarda yoksa sonunda hep üzülüyorum Türkiye kaybettiği için.*LMFAO* Bence izlemeyin o zaman çok daha az üzülürsünüz. Galatasaray kötü oynadığı zaman maçlarına bakmıyorum bile ama bizim yaptığımızda takım desteklemek değil. İyi gün dostları çok.