Az önce yediğimiz golü izledim volkan cezasahasında çok yüksek ihtimal kurtarırdı o topu neden heycan yapma gereği duydu ki..Kardeş iyiki izlememişin kanser etti milli takım gene bizi volkan cıktı kaleyi bos bıraktı 60 orta yapma girişimi romanyalı topcuların mabadından geri sekti gene kör dövüşü ve sonuc 1-0 .
Yamyamların Sohbet Bölgesi Vol2
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Az önce yediğimiz golü izledim volkan cezasahasında çok yüksek ihtimal kurtarırdı o topu neden heycan yapma gereği duydu ki..Volkanın arada böle huyları cıkıyor ya ıskalar ya elinden kacırır ayda yılda bi yapıyor ama yapıyor :D o golü yemesek bence 1 puan alırdık hiç değilse bu tür elemelerde 1 puan bile cok önemli beni üzen durum daha kaliteli görünsekte adamlarn pasları ortalarına bak bide bizim kilere bak resmen kalite farkı var biz neye göre daha iyiyizki adam 2 topta geliyor biz 60 kere top yapsak şutumuz yok cok kötüyüz ya kimin ne yaptığı belli değil.
Ben milli maça bakmadım.Crash Nitro Kart ile uğraşıyorum.ps2 emulatorunde mi ne bi sorun var.Ekran kartım yetiyor.İşlemci desen yük %65 görüyor en fazla.Ram desen 500 mb de sabit kalıyor.Ama kasıyor.Bir anlamadım gitti.Şu chipset güncelleme olayı nasıl arkadaşlar.Bir deneyecemde.
Forumun eski hızı kalmadı .
asıl 2007 yılında chip çok hızlı ve yoğundu ne günlerdi ya 5 yıl doldu 13 eylül 2007 de
üye olmadan önce 4 ay kadar ziyaretçi olarak takıldım burda 13 eylül 2007 dede üye oldum ne günlerim geçti burda kimi gün üzgün olarak çıkış yaptım kimi gün sevinçli bir şekilde çıkış yaptım 5 yıl ne çabuk geçti 13 yaşındaydım üye olduğum zaman şimdi 18 nede çabuk geçti 5 sene
gerçektende 3 günlük dünya göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor yıllar
forumun 5 yıl önce nasıl olduğunu bilmiyorum ama tekir gittiğinden beri forum iyice dağıldı.
asıl 2007 yılında chip çok hızlı ve yoğundu ne günlerdi ya 5 yıl doldu 13 eylül 2007 de
üye olmadan önce 4 ay kadar ziyaretçi olarak takıldım burda 13 eylül 2007 dede üye oldum ne günlerim geçti burda kimi gün üzgün olarak çıkış yaptım kimi gün sevinçli bir şekilde çıkış yaptım 5 yıl ne çabuk geçti 13 yaşındaydım üye olduğum zaman şimdi 18 nede çabuk geçti 5 sene
gerçektende 3 günlük dünya göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor yı2010 bile iyidi aslında ozamanki bi cok üye artık girmiyor sıkıldılarmı ne veya siteye mi darıldılar tempo düşük :(
kessko'da foruma girmiyor iyice forumda tempo düştü :(
İlk üye olduğumdan sonraki 3-4 ay gibisi yoktu.. Neler geldi geçti ezgi vardı geldi geçti.. Sonra denetmenlerle hafif tartışma yaşandı geldi geçti..Arayüz tartışması oldu geldi geçtii.. "Geçer bu zor günlerde."tekir2611 belki tekir2612 adıyla geri döner belki o zaman forum daha hızlı eski günlere dönmeye başlar
Tek kişiyle olacak iş değil ki.Ben 2010 da üye oldum ama 2009 dan beri foruma bakardım.Espriler falan çoktu.Konular hep çorba oluyordu aslında :D Bir keresinde amd vs inter diye biri konu açmış intel yazacağına inter yazmış herkes inter alır falan yazıyordu :D 7 farkı bulun resminde kalpten gidenler falan :D
Tek kişiyle olacak iş değil ki.Ben 2010 da üye oldum ama 2009 dan beri foruma bakardım.Espriler falan çoktu.Konular hep çorba oluyordu aslında :D Bir keresinde amd vs inter diye biri konu açmış intel yazacağına inter yazmış herkes inter alır falan yazıyordu :D 7 farkı bulun resminde kalpten gidenler falan :İntel'i resmi olarak inter yapıyorum
Katılıyorum. Zaman su gibi akıp geçiyor. Keşke birazcık yavaş geçse.
bende şu audiodg.exe ve skype.exe cpuyu sömürüyor ikisi toplam 25 harcıyor.Yardım edin çözümü yokmu şunun.
Eskiden böyle değildi ama.
30 Dakika sonra elimde laptopla vatan bilgisayardan çıkacağım ama çok kararsız kaldım aklımda amd a8 4500m var samsung reyizden 1250 tl. bütcemde zaten o sınırlarda EN FAZLA 1300 TL verebilirim laptopa soğutucu dahil öneriler ?
http://www.avea.com.tr/web/Konus ... si?nrzfkufkeplnrzfu
merhaba beyler :)) şu mega jet kampanyasinda 43.2mbps hiz yaziyor. ne kadar dogrudur bu