Tutarsa 5000 tl ama bizde şans nerde
Yamyamların Sohbet Bölgesi Vol2
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.6 tutsa varya ne biçim sistem toplardım Birde bmw m3 gtr çekerdim altıma .
Sis atma fps düşüyor evlat
Alman ve oyuncu diyorum yani
Battefield 2 de mp hatitaya bot attım f 16 lar felan var 64 kisi 40 fps ye düstü anma zorluyor makinayı eski meski :D
Bence normal sen anakart işlemci ram değiştirsen 9800 gt ile yüksek performans alırsın oyunlarda .
Aynen dual core e5400 oyun eski olsada asırı yüklenince yemiyor ylına felan bakmadan zaten i5 alırsam önce bu kartla test edicem oyunları Allah ın izniyle :D bakalım.
Ben pentium dual core e6600 amd fx serisi bir modele çeviricem core i5 450 tl desen anakart 200 tl desen :)
FX te ise 250 işelemci 200 anakart
Ben pentium dual core e6600 amd fx serisi bir modele çeviricem core i5 450 tl desen anakart 200 tl desen :)Ben hala i5 diyorum amd bulldozer ler pert :D. 24 BOT a indirince 59-75 fps oldu battefield 2 güzelmiş neden beğenmediniz anlamadım f-16 felan silah açma mp haritalar cok güzel oluyor :D 100 bot attımı felaket oluyoda 5 fps :DFX te ise 250 işelemci 200 anakart
Grafikleri berbat geldi bf 1942 daha güzeldi .
Oyun!! Hayal gibi geliyo bana.
Telefonun android ise güzel oyunlar var .
Telefonun android ise güzel oyunlar var .Telefon android de, marketteki bütün oyunları oynadım telefonun kaldirabilicegi oyunlari denedim. Bu oyunlar kesmiyo beni. Zaten nefret ediyom bu telefondan. Keşke tuşlu alsaydım, hiç sevmedim bu dokunmatiği. Ekran berbat oluyo kirden mi nemden mi artik. İkide bir kalibrasyon ayari yapmak zorunda kaliyorum. H harfine basiyom, gidiyo taa i ye basiyo. Youtube tan video izleyemiyorum. Sende de t10 vardi, sen izleyebiliyon mu?Son Düzenleme: Kapalı Hesap (223846) ~ 10 Ağustos 2012 15:24
Aynı sorun var turkcell t10 da anneme verdim o kullanıyor , nefret ettim telefondan .
T10 dan daha iyi bi tel lazim bana. Aslinda bana cok sey lazim. Ama hersey ilk once abime aliniyor, ondan arta kalanlar da bana :( Galaxy S2 daha iyidir bundan. Bu T10un ekrani minnacık, klavye tusu touchpal mi ne mucuk gibi tuşlari var.
Alın 5110 kullanın bea peh :D