yapmayı bilen birisi yokmu lütfenn
Yamyamların Sohbet Bölgesi Vol2
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Babam kaset çalarına yaptığı ekolayzer ayarını benim sistemede yaptı.Müthiş oldu sesler.Artık kulaklık takmak bile istemiyorum.
atacam şimdi hizliresimde sıkıntı var da imageshackten halletmeye çalışıyom
[URL=http://img152.imageshack.us/i/ekolayzer.jpg/][/URL]
Cumhurbaşkanı açıklama yapmış hesabını ödeteceğiz diye.Cumhurbaşkanı ne zaman böyle dese 50 den fazla terörist öldürülüyor.İnşallah gene öldürülür.
Cumhurbaşkanı açıklama yapmış hesabını ödeteceğiz diye.Cumhurbaşkanı ne zaman böyle dese 50 den fazla terörist öldürülüyor.İnşallah gene öldürülür.50 tene öldürsen ne olcakki kaynagını kesemedikten sonra :) sen pkk nın ele baslarını basacakken pkk kampınınn üstünde 2 f-16 sı beliriyor ve kapm üstünde koruma ucusu yapıyolar bunun üzerine birligine geri dön emri veriyosun o kampı basacak kadar ..tin yoksa pkk felan bitmez hayal kurmaya gerek yok :)
''Kafasına kuş sıçtığında şans oyunu oynayan milletin, Ağzına sıçana oy vermesi normaldir. " Tayyipe oy verenler düşünsün.
Herkes kaçtı mı ya :D yarım saattir güncelleyen yok konuyu :D
Bir elektirik gitti 2 saat gelmedi jenaratörde yanmış :(
The Run deneyecektim ama işlemcinin güç alamayıp kıvranışlarından dolayı insafa geldim ve güç kaynağı gelene kadar oynamayacam.
Ekolayzır ayarını yaparken ben Biraz bass isterim ama seside boğmak istemem,O yüzden şunu uyguluyorum :)
Baştaki ilk 2 çubuk Bassı ayarlar,2.ciyi artırırsanız seste biraz boğulma olur,ondan biraz indirdim. Sondakiler ise tiz sesleri ayarlıyor,Ben tizi severim ama çok tiz yapmacık olur,o yüzden az bişey artırmakta fayda var,Ortadakileri ellemiyorum çünkü onlar daha çok müzikteki diğer sesleri etkiliyor,Mesela gitar+davul+keman (çok saçma bi kombo :D) varsa,ortadakilerden faydalanarak herhangi birinin sesini artırıp kısabilirsiniz.
Tabi bu creative 5.1 inspire ses sistemine göre ayarlanmış bir ayar :D bendeki bass ı volumedan azcık atsam bile yetiyor :)