zaten var hesabı ve bu arada Selçuk Bey'in yaşını ifşa ediyim mi
Yamyamların Sohbet Bölgesi Vol2
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Bi ara bu yaptığımız sohbeti biz en uzun forum konusunda yapıyorduk.Hatta bi keresinde biraz tatsız şeyler olmuştu ama sebebi ben değildim karşıdaki kişi çıkarmıştı olayı.
I will play Trackmania, goodbye for now, have a nice day.
Öf Cod mw3 daha rahat 2.30 saat var.Ha birde o Ezgi cidden nolmuş ona anlamadım.Geçen sene falan öyle problemli biri değildi.Ha birde o Atilla abi de çok kişiye yardım etmişti.Ha birde mcafee vardı..Unutamam onu.Şu an 2003 yılındayız diye bir konu vardı 2003 te hatırladığınız şeyleri yazıyorduk :D adam sergen attı şampiyonluk geldi yazdıydı :D
Chipe giriyorum torrent hızlanıyo.Çıkıyorum yavaşlıyo :D Niyeyse :D
avastı kapattım 300 lere vurdu :D
Torrent internet hızının büyük bir bölümünü çekiyor çünkü .
Selçuk Bey 35 yaşında umarım görmez konuyu
Hadi saldırın bir kaç sayfa atlıyalım
Bu ülkede savcı olsam TTnet e öyle davalar açarım ki 8 mhps akk siz neti bedava dağıtmak zorunda kalır millete.
Bu ülkede savcı olsam TTnet e öyle davalar açarım ki 8 mhps akk siz neti bedava dağıtmak zorunda kalır millete.O kadar kolay olsa. Ama ben başbakan olsam halka hizmet eden şirketlerin gelirlerinin %15'ini gelişime harcama zorunluluğu koyarım. 3-4 yılda fiber hat olur her yer.
Bende fiber var.ayın 1 inde 15 mhps.ayın 5 inde 10 mhps.ayın 10 unda 3 mhps.O kadar kolay olsa. Ama ben başbakan olsam halka hizmet eden şirketlerin gelirlerinin %15'ini gelişime harcama zorunluluğu koyarım. 3-4 yılda fiber hat olur her yer.
NOT : TARİFE 20 MHPS 'dir.
Son Düzenleme: Batuhan Karsan 26 ~ 13 Ağustos 2012 18:04
Çok uçtuk , yere düşerken kötü oluyor