Ezginin yaptıkları iyi şeyler değildi ve belki de bazı üyeleri forumdan soğutan kişi oldu ama gerçekten önceden olacakları tahmin edemezdim.Ona güvenmiştim o zaman gayet seviyeli ve iyiydi hatta konusuna da en çok ben mesaj yazmıştım.
Yamyamların Sohbet Bölgesi Vol2
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.ohne dich de ne zamandır yok bıraktı galiba o da.
Ezginin yaptıkları iyi şeyler değildi ve belki de bazı üyeleri forumdan soğutan kişi oldu ama gerçekten önceden olacakları tahmin edemezdim.Ona güvenmiştim o zaman gayet seviyeli ve iyiydi hatta konusuna da en çok ben mesaj yazmıştım.Evet bende güvendiydim ancak bi yalanı cıkınca ortaya baska bir canlıya dönüştü :D
Ezginin yaptıkları iyi şeyler değildi ve belki de bazı üyeleri forumdan soğutan kişi oldu ama gerçekten önceden olacakları tahmin edemezdim.Ona güvenmiştim o zaman gayet seviyeli ve iyiydi hatta konusuna da en çok ben mesaj yazmıştım.Onunla en çok sorun yaşayan bendim , canı sıkılınca çatacak kişiler arıyordu .
Ezig in sorunu hayatlaydı :D
İki yıl önceki(2010 yazı) forumu hatırlıyorum da çok aktifti o zamanlar ben de çok konu açıyordum.İnci sözlük saldırısı olmuştu(sonrasında da devam etti mcafeeyi bezdirdiler özellikle) sanırım tek kötü olan şey oydu.Ama tabi forum şu anda da kötü değil sizin gibi yardımsever üyeler hala var.
Ezgi zaten eski üyelerden biriydi ve müzikle ilgili paylaşımları olurdu sadece kimseyle öyle dalaştığını falan da görmemiştim ona ne olduysa bu yaz oldu bence.Ama neyse daha fazla konuşmamaza gerek yok onu artık.
ohne dich niye kayboldu onu merak ediyorum. Bir anda gitmesi soru işareti uyandırdı ben de.
Siz bilmezsiniz Atilla Sarıtaş diye bi çocuk vardı o da öyle bir olay yaşadı ve bıraktı forumu.Kısa zamanda çok yardımı dokunmuştu birçok kişiye halbuki.
Valla bi yerde karsıma cıkarsa cinsiyet ayrımı yapmadan fena pataklıcam onu :D
ohne dichin forumu bırakıp bırakmadığını bilmiyoruz belki yoğundur ondan giremiyordur.
Ankaraya gittiğimde karşıma çıkmasın üst komşumuz savcı kurtarır beni
Belkide forumun su halinden sıkıldı girmiyo .