Aynen bizde de yok , 3D filmler yaygınlaşmadığı sürece gereksiz buluyorum .
Yamyamların Sohbet Bölgesi Vol2
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Biz de Ledddd bile yok Bekonun 72 ekran arkası 30 cm olan bir tv'si var 720p çözünürlük
Tüplü TV ya da monitörlerde de anaglyph görüntüleri sorunsuz olarak izleyebilirsiniz(tabi gözlükle).
Kasayı bir bağlayamadım şu nelete :D
Oyuncular tarafından beklenen Aerocool Strike X GT Devil Red Midi Tower Kasa tekrar stoklarımıza girmiştir.
http://www.teknobiyotik.com/aero ... tower-atx-kasa.html
Özel mesaj atıyorlar
Forumda bazen daha fazla tıklama yapmamız için uğraşıyorlar hissine kapılıyorum. Konuya mesaj gönderince "mesajınız gönderildi" diye uyarı verip sadece kendi mesajımıza yönlendirmesi tekrar konuya dönmemizi gerektiriyor. Teşekkür et butonunu kullandığımızda sayfa yenileniyor (mesela konu seçeneklerinden abone ol'u kullandığımızda sayfa yenilenmiyor, yani yenilemeden de teşekkür et butonunu kullanmamız mümkün.). Mesaj gönderdiğimiz konulara yeni mesaj gelip gelmediğini takip etmek için konulara tekrar girmeliyiz ya da e-posta kutusunun çöple dolmasına göz yummalıyız. Ayrıca sürekli sayfa yenileniyor filan...
Hepsini de yazdım hatalar ve görüşler kısmına ama bir şeyin değişeceği yok galiba. 2 ay önce yeni tasarıma geçildi, forum hatalardan geçilimiyor, bildiriyoruz bir şey yapıldığı yok; daha sonra "hemen yapmamamız yapılmayacağı anlamına gelmez" diyorlar. Bu hataları düzeltmek zor mu bu kadar anlayamadım.
Denetmen Serkan Abi ve Selçuk Abi Ezgi meselesinin olduğu zamanlarda çevrimiçiydi, artık ikisi de ortalıklarda yok. Denetimsizlikten üye kaybı oluyor diyoruz üyelerin neden gittiğiyle ilgili bahane üretiyorlar. Forumda yıllardır olan birini denetmen yapmak zor bir şey değil. Birilerinin denetlemesi lazım şu forumu. Gerçi eskiden şikayet ettiğim konular 2 günde siliniyordu şimdi 1 güne kadar düştü o da gelişmedir (!)
Beyler soğutucum nasıl ?
Forumda bazen daha fazla tıklama yapmamız için uğraşıyorlar hissine kapılıyorum. Konuya mesaj gönderince "mesajınız gönderildi" diye uyarı verip sadece kendi mesajımıza yönlendirmesi tekrar konuya dönmemizi gerektiriyor. Teşekkür et butonunu kullandığımızda sayfa yenileniyor (mesela konu seçeneklerinden abone ol'u kullandığımızda sayfa yenilenmiyor, yani yenilemeden de teşekkür et butonunu kullanmamız mümkün.). Mesaj gönderdiğimiz konulara yeni mesaj gelip gelmediğini takip etmek için konulara tekrar girmeliyiz ya da e-posta kutusunun çöple dolmasına göz yummalıyız. Ayrıca sürekli sayfa yenileniyor filan...+1 bide simi alıntı yaptığım mesajlara uzun şeyler yazamıyorum sayfa yenileniyor :D eski konumu bulıyım dedim gecen profilden bulamadım biri yanıt verdimi eskiden bakmak cokk olaydı gir yanıtlar a bak simi konu konu gez dediğin gibi dediklerine katılıyorum birde eleştiri olan konuları kitliyolar buda yanlış sitenin suanki hali ni sevmiyorum neyse sayfa yenilenmeden yorumu atıyım :D edit ezgi olayına müdahale etmediler nerdeyse online olabilirler kac gün elin saftoroz kızıyla ugrastık ve bunu kişisel kavga olarak adlandırdılar bide kız hakaret ediyor resmen bize :D neyse garik.Hepsini de yazdım hatalar ve görüşler kısmına ama bir şeyin değişeceği yok galiba. 2 ay önce yeni tasarıma geçildi, forum hatalardan geçilimiyor, bildiriyoruz bir şey yapıldığı yok; daha sonra "hemen yapmamamız yapılmayacağı anlamına gelmez" diyorlar. Bu hataları düzeltmek zor mu bu kadar anlayamadım.
Denetmen Serkan Abi ve Selçuk Abi Ezgi meselesinin olduğu zamanlarda çevrimiçiydi, artık ikisi de ortalıklarda yok. Denetimsizlikten üye kaybı oluyor diyoruz üyelerin neden gittiğiyle ilgili bahane üretiyorlar. Forumda yıllardır olan birini denetmen yapmak zor bir şey değil. Birilerinin denetlemesi lazım şu forumu. Gerçi eskiden şikayet ettiğim konular 2 günde siliniyordu şimdi 1 güne kadar düştü o da gelişmedir (!)
Son Düzenleme: okinkurt ~ 13 Ağustos 2012 17:00
Forumda bazen daha fazla tıklama yapmamız için uğraşıyorlar hissine kapılıyorum. Konuya mesaj gönderince "mesajınız gönderildi" diye uyarı verip sadece kendi mesajımıza yönlendirmesi tekrar konuya dönmemizi gerektiriyor. Teşekkür et butonunu kullandığımızda sayfa yenileniyor (mesela konu seçeneklerinden abone ol'u kullandığımızda sayfa yenilenmiyor, yani yenilemeden de teşekkür et butonunu kullanmamız mümkün.). Mesaj gönderdiğimiz konulara yeni mesaj gelip gelmediğini takip etmek için konulara tekrar girmeliyiz ya da e-posta kutusunun çöple dolmasına göz yummalıyız. Ayrıca sürekli sayfa yenileniyor filan...Birinin seçlilmesi lazım !Hepsini de yazdım hatalar ve görüşler kısmına ama bir şeyin değişeceği yok galiba. 2 ay önce yeni tasarıma geçildi, forum hatalardan geçilimiyor, bildiriyoruz bir şey yapıldığı yok; daha sonra "hemen yapmamamız yapılmayacağı anlamına gelmez" diyorlar. Bu hataları düzeltmek zor mu bu kadar anlayamadım.
Online ortamda kimse kimseye güvenemez ama şimdiye kadarki tüm mesajlarımda hep doğruyu söylemekten yana oldum.Hem yalan atıp da elime ne geçicek ki öyle değil mi?
Forumda bazen daha fazla tıklama yapmamız için uğraşıyorlar hissine kapılıyorum. Konuya mesaj gönderince "mesajınız gönderildi" diye uyarı verip sadece kendi mesajımıza yönlendirmesi tekrar konuya dönmemizi gerektiriyor. Teşekkür et butonunu kullandığımızda sayfa yenileniyor (mesela konu seçeneklerinden abone ol'u kullandığımızda sayfa yenilenmiyor, yani yenilemeden de teşekkür et butonunu kullanmamız mümkün.). Mesaj gönderdiğimiz konulara yeni mesaj gelip gelmediğini takip etmek için konulara tekrar girmeliyiz ya da e-posta kutusunun çöple dolmasına göz yummalıyız. Ayrıca sürekli sayfa yenileniyor filan...+1 haklısın vallaben böyle bi forumda denetmen olcm ve çevrimdışı kalcam???..Hepsini de yazdım hatalar ve görüşler kısmına ama bir şeyin değişeceği yok galiba. 2 ay önce yeni tasarıma geçildi, forum hatalardan geçilimiyor, bildiriyoruz bir şey yapıldığı yok; daha sonra "hemen yapmamamız yapılmayacağı anlamına gelmez" diyorlar. Bu hataları düzeltmek zor mu bu kadar anlayamadım.
Forumda bazen daha fazla tıklama yapmamız için uğraşıyorlar hissine kapılıyorum. Konuya mesaj gönderince "mesajınız gönderildi" diye uyarı verip sadece kendi mesajımıza yönlendirmesi tekrar konuya dönmemizi gerektiriyor. Teşekkür et butonunu kullandığımızda sayfa yenileniyor (mesela konu seçeneklerinden abone ol'u kullandığımızda sayfa yenilenmiyor, yani yenilemeden de teşekkür et butonunu kullanmamız mümkün.). Mesaj gönderdiğimiz konulara yeni mesaj gelip gelmediğini takip etmek için konulara tekrar girmeliyiz ya da e-posta kutusunun çöple dolmasına göz yummalıyız. Ayrıca sürekli sayfa yenileniyor filan...Ben açıkçası eski temayı geri istiyorum.Ayrıca eski tema aslında daha modern ve şıktı.Hepsini de yazdım hatalar ve görüşler kısmına ama bir şeyin değişeceği yok galiba. 2 ay önce yeni tasarıma geçildi, forum hatalardan geçilimiyor, bildiriyoruz bir şey yapıldığı yok; daha sonra "hemen yapmamamız yapılmayacağı anlamına gelmez" diyorlar. Bu hataları düzeltmek zor mu bu kadar anlayamadım.
Kimi seçsin diyorsanız kendi karar vericek zaten herkes ben istiyorum der
Bu sorun genel heralde ben gecen technopata üye oldum iyi di sürekli admin var ama konu ile alakasız diye mesajlarımı silip durdular neden sildin konu ile alakasız alakalısını yazdım onuda sildiler dedim bu politika size üye kaybettirir inanın burday azılanlar gibi bir mesaj yazdılar bizim üye kaybı gibi bir kaygımız yok gelişmeye odaklanıyoruz temel in olmadan .ah yükselirsin sen bu her yerde aynı bence .....