hakkaten kürdan ya bildiğin kürdan geçendede yolda gördüm güzelim hafif balık etli kız kürdandanda ince o kadar diyeyim öyle bir erkekle kol kola gidiyor oğlan zayıflıktan ölecek yaÖyle dedigim gbi farklı düsünüyolar işte bi söz var kadınlar akıllıdır hemde cok akıllı şeytanı şişeye koyarlar fakat kapagını kapatmazlar :DD::DD:D Elbet senide oldugun gibi sevecek biri cıkacaktır btün kızlar kürdancı degil hocam %90 ı öle ama %10 undan denk getirmek lasım :D
ne bu ya ben bile öyle kürdan kızların %90 ından hoşlanmam kız dediğin hafif balık etli olur
ama kızlara göre erkek kürdan
YAMYAMLARIN SOHBET BOLGESi
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 308
4,897 mesaj
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 132
4,310 mesaj
OP Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 16
4,901 mesaj
zaten hep bu yüzden 0 oluyorum konuşmayı beceremediğŞunu unutmayın arkadaşlar.
Konuşma sanatı...
1 Yalan söylememekten geçer. yalan söylemeyi alışkanlık haline getirmiş bir kişi daima kekeler. eehh ııhh gibi duraksamalar yapar ve cümleleri daima kopuk olur.
2 Bilgili bir kişi akıcı konuşur. Şimdi size, ''counter strike oyunu nasıl oynanır'' desem eminim bilen arkadaşlar bülbül gibi konuşacaklardır. İşte işin özü, genel yetenek ve genel kültür başta olmak üzere, belli bir şekilde eğitimini almak ve meraklı olduğunuz bir uzmanlık dalında kendini yetiştirmekten geçer.
3 Konuşma kuralları ve adabı çok önem taşımaktadır. Bir köylü vatandaşımız bile kendi şivesi ve lehçesiyle hoş konuşabilir. cccBozkurtccc arkadaşımız gibi konuşursak acaba kaç kız bizimle görüşmek ister.
4 Kendisiyle ilgili konuda konuşmayı adet haline getirmek daima bayanlar tarafından itici karşılanmıştır. Bir başkası sizin meziyetlerinizle ilgili yüzünüze ya da başka yerlerde konuşuyorsa siz daima bir adım öndesinizdir ve daima ilgi çekersiniz.
Yıllanmış Üye
4,897 mesaj
Şunu unutmayın arkadaşlar.Eline sağlık abi güzel yazı.
Konuşma sanatı...
1 Yalan söylememekten geçer. yalan söylemeyi alışkanlık haline getirmiş bir kişi daima kekeler. eehh ııhh gibi duraksamalar yapar ve cümleleri daima kopuk olur.
2 Bilgili bir kişi akıcı konuşur. Şimdi size, ''counter strike oyunu nasıl oynanır'' desem eminim bilen arkadaşlar bülbül gibi konuşacaklardır. İşte işin özü, genel yetenek ve genel kültür başta olmak üzere, belli bir şekilde eğitimini almak ve meraklı olduğunuz bir uzmanlık dalında kendini yetiştirmekten geçer.
3 Konuşma kuralları ve adabı çok önem taşımaktadır. Bir köylü vatandaşımız bile kendi şivesi ve lehçesiyle hoş konuşabilir. cccBozkurtccc arkadaşımız gibi konuşursak acaba kaç kız bizimle görüşmek ister.
4 Kendisiyle ilgili konuda konuşmayı adet haline getirmek daima bayanlar tarafından itici karşılanmıştır. Bir başkası sizin meziyetlerinizle ilgili yüzünüze ya da başka yerlerde konuşuyorsa siz daima bir adım öndesinizdir ve daima ilgi çekersiniz.
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 12
281 mesaj
Öyle dedigim gbi farklı düsünüyolar işte bi söz var kadınlar akıllıdır hemde cok akıllı şeytanı şişeye koyarlar fakat kapagını kapatmazlar :DD::DD:D Elbet senide oldugun gibi sevecek biri cıkacaktır btün kızlar kürdancı degil hocam %90 ı öle ama %10 undan denk getirmek lasım :hep orda burda erkek dediğin badigart gibi olur diye konuşur kızlar ama hep kürdanlarla takılırlar
Kapalı Hesap
4,310 mesaj
benden bahsettin abi ama tek sorun kızlar yüz bulunca lanlı falan konusuyor böle ne derler kanka gibi olanlar.
bi çözümü var mı yav?
Kapalı Hesap
281 mesaj
lanlı konuşanlar ergenlikten çıkamamış kızlar sen git bi 24 yaşında bi kızla flört et takıl bak bir kere lan lafı duyuyon mu çünkü onlar olgundur
Yıllanmış Üye
4,897 mesaj
hep orda burda erkek dediğin badigart gibi olur diye konuşur kızlar ama hep kürdanlarla takılıTuaf yarantuglar işte hocam akıl sır ermiyor :D:D bu arada yamyam abi bende pentium 1 160 mhz işlemcili 1gb hdd li bir pc var cok eski yaptırsam hal calısıyo yaptırmayı düsünüyorum hatıra dursun kösede baya eski dimi abi ? forumda daha eski varmı bilmem calısr durumda w 95 den yukarısı calısmıyor bir ekran kartı var pabuc gibi zamanında yaptıram dedim 120 tl masraf cıktı yeni pc aldım bende klavyesi mause si monitörü herseyi duruyo :D
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 9
3,759 mesaj
Kapalı Hesap
4,310 mesaj
cCcBozkurtcCc, azıcık adamsan konuyu TERKET KISACA DEFOL !
Kapalı Hesap
281 mesaj
ya beyler vodafone da sohbet menusu vardı hep kızlar mesaj atıyordu aveada yok ya :S vodafone a geri dönmekten başka çare yok mu ?
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 4
4,414 mesaj
Kapalı Hesap
4,310 mesaj
olabilir abi ama hiç hoşlanmam kızların lan demesinden.
OP Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 16
4,901 mesaj
benden bahsettin abi ama tek sorun kızlar yüz bulunca lanlı falan konusuyor böle ne derler kanka gibi olanlar.Gayet kolay.
bi çözümü var mı yav?
Her kişinin almış olduğu bir eğitim seviyesi vardır. Bu eğitim seviyesi sadece okulda öğretilenler değildir. Ailesi başta olmak üzere çevresi ve arkadaşları buna etkendir.
Atalarımız ne demişler. Bana dostunu söyle senin kim olduğunu anlatayım.
Genel kültür düzeyi iyi olan kişiler hitabet sanatını iyi bilirler ve lanlu lunlu konuşsalarda karşıdaki kişiye itici gelmez.
ÖRNEK VEREYİM.
Lem şapşırtık şaban son goku, nerelerdesin. Beklemekten gudurdum...
Bu anlatım ve ifade tarzımda mizansel olmakla beraber sizce itici ya da hoş olmayan bir anlatım varmıdır.
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 9
3,759 mesaj
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 4
4,414 mesaj
Yıllanmış Üye
4,897 mesaj
Benim soru gene şarampole yuvarlandı :D
Kapalı Hesap
281 mesaj
beyler vodafone bayiye gitmeden vodafoneye geri dönebilirmiyim acaba ?
online işlemlerden falan geri dönmem mümkün mü ?