YAMYAMLARIN SOHBET BOLGESi
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.izleyin beylercuk oturmuş :)
evet arkadaşlar geri zekalı en sonunda 2 kullanıcı adıda banlanmış bundan sonra bu sohbet konusundaki yeni üye olmuş birini aramıza almıyoruz yani sohbet edip konuşmuyoruz hiç değilse 2-3 ay bir müddet böyle devam edelim o salak başka kullanıcı adıyla yine gelirse şaşırmayın deli çünki
evet arkadaşlar geri zekalı en sonunda 2 kullanıcı adıda banlanmış bundan sonra bu sohbet konusundaki yeni üye olmuş birini aramıza almıyoruz yani sohbet edip konuşmuyoruz hiç değilse 2-3 ay bir müddet böyle devam edelim o salak başka kullanıcı adıyla yine gelirse şaşırmayın deli çüYAMYAM ya da sucuklu pastırmalı omlet olmayacak kişiler alınmamalı.
Şimdilik osmanlı yımırtamız var. Karnımız doyuyo.
Hehe 6 dkka daha netim kalmış :D:D son saniyesine kadar sömürcem :D Regaip kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar
Bu arada zamanında su işlemciyi cok istediydim ama bi türlü apra bulamamıstım halada pahallı gubidik şey :D
Bu arada zamanında su işlemciyi cok istediydim ama bi türlü apra bulamamıstım halada pahallı gubidik şey :DSenin gubidik bişii dediğin şimdiki bazı İ7 lere kafa tutuyo.
http://video.mynet.com/aloomaloo ... a-Roportaj/1453011/
Dayak yiyen çocukla röportaj.
http://video.mynet.com/aloomaloo ... a-Roportaj/1453011/12 dikiş yemiş haDayak yiyen çocukla röportaj.
çocuk işte ailesi nasıl bir terbiye versede arkadaş çevreside çok önemli ben de istesem bizim mahelleniin haraç kesen serserisi olurdum kaç tane arkadaşım oldu grup krup çete oldular iyi bişey değil arkadaşlarını iyi seçmen şart
çocuk işte ailesi nasıl bir terbiye versede arkadaş çevreside çok önemli ben de istesem bizim mahelleniin haraç kesen serserisi olurdum kaç tane arkadaşım oldu grup krup çete oldular iyi bişey değil arkadaşlarını iyi seçmen şBana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyliyeyimmisali.....gibi oldu
Benim eski oturduğum mahallede teksas mübarek
ben doğru arkadaşlarımı seçmişim iyi ki...
Arkadaşlar konu çok hızlı ilerliyor yav.Fotoğrafları paylaştığımız zamanki sayfa sayısına baktım.Bide yarın akşam gireyim dedim 20 küsür sayfa gitmişsiniz yav
Bu ne hız
O sayfaları okuyup gelene kadar sizlerde offline oldunuz.Ben tek galdım :D
Abi o Adobe Audition da dediğiniz 9dB olayını ben pek anlayamaadım .Bana açıklarmısınız biraz o prgramla çok uğraşırım.Güzel işler çıkıyor :)Digital kayıtta ses seviyesi çok önem taşır. Bu tür sistemlerde en ideal seviye -6dbm dir. Ses seviyesi göstergesine bakınız. Daha yükseklere çıkıldıkça kırmızılaşır. Bu da belli bozulmaların olduğunun göstergesidir.
DOLBY DIGITAL vb gibi multi channel sistemlerde tek kanal için bu sebiye -18dbm dir.
AKSİ TAKDİRDE DİNAMİK ALAN KOMPRESS OLACAKTIR.
yamyam reyis bu akşam menü de ne var en son günlerde kabileye sadece osmanlı yumurtası yediriyorsun ne dersen ava çıkalım mı reyis
Digital kayıtta ses seviyesi çok önem taşır. Bu tür sistemlerde en ideal seviye -6dbm dir. Ses seviyesi göstergesine bakınız. Daha yükseklere çıkıldıkça kırmızılaşır. Bu da belli bozulmaların olduğunun göstergesidir.Teşekkür ettim abi
DOLBY DIGITAL vb gibi multi channel sistemlerde tek kanal için bu sebiye -18dbm dir.
AKSİ TAKDİRDE DİNAMİK ALAN KOMPRESS OLACAKTIR.