len sen var ya kınaşlı
Ben de alcam dedem para gönderdi. bikaç parça kıyafetim var
len sen var ya kınaşlı
Ben de alcam dedem para gönderdi. bikaç parça kıyafetim var
Yok dostum benim böyle durduğuma bakma giyecek hiç bişiyim yok hep Abimden falan miras Kalan elbiseler :D :DSon sözüne gül gül öldüm yav
Ama bu aralar yeni giysiler alacam , dolabımda dağ kadar elbise var ama hiç biri beş para etmez şimdi bi gömlek bi gözlük bi saat takılıyoz bakalım nereye kadar :D
Bu arada saati hava olun die takıyom saat bozuk + o resimde ters takmışım 6 üsstte 12 altta
O deilde bende sakal bıyık çıkmıyo abiler yav.Yaf varsın çıkmasın bırak herşeyin bi zamanı var Yaşıtların da çıkınca ne deişiyoki Maymun mu oluyolar?
Yaşımdakilerde birbirine karışmış vaziyette ama bende yok.
Askerde rahat ederim o ayrı tabi
Yine insanlar :D
Benimde yaşıtlarım hep öyle sakallı sakallı
arkadaşlara bakıp bazen diyom ki "Maymundan Gelmedik Ama Maymuna gidiyoz"
(herkez üstüne alınmasın ha maksat espiri şaka)
geçende kulak misafiri oldum kızın biri bi kıza benim için sana bakıyor dedi kızda allah yazdıysa bozsun dedi omuzlar falan öküz gibi benim ondan mı acaba 1.74 boyunda 100 kiloyum ama yağ oranım %19 yani 19 kilo görenler bana kilom için 78 kilo falan diyorBosver dostum ya gitsin bi tane kürdan bulsun gezsin o dönemin kızları öle ayyy ne cirkisin derler gidip bi tane morongota asık olurlar kafa baska türlü calısıyo onlarda.
ama şuda varki omuzlar kollar öküz gibi bodyguard gibiyim ama bunu iyi birşey sanma hiçbir kız bakmıyor gidiyorlar hep zayıf cılız erkeklere bakı
ya sakal bıyık olsa ne olurki benim sakalım bıyığım 13 yaşından beri var ve 12 yaşından beride vucudum ayı gibi kıllı 12 yaşında 12 yaşındakilere göre ayı gibi kıllıydım 18 yaşında adam gibi kıllıydım 2 yıldır 30 yaşında adam gibi kıllıyım geçen sene havuzda bana benden büyükler abi diyordu bende abi ben kaç yaşındayım deyince en azından 21 diyorlardı
yani kıllı olunca hiçbirşey olmuyor kızlar hep kılsız seviyor bunuda ekleyim
Amann bosver dostum erkeği bulmuslar kılsızını istiyolar salla ya :D .D:D:D
Aynen kzlar kılsız seviyor benim kolumda yüzümde hiç tüy yok bacaklar fena
ya sakal bıyık olsa ne olurki benim sakalım bıyığım 13 yaşından beri var ve 12 yaşından beride vucudum ayı gibi kıllı 12 yaşında 12 yaşındakilere göre ayı gibi kıllıydım 18 yaşında adam gibi kıllıydım 2 yıldır 30 yaşında adam gibi kıllıyım geçen sene havuzda bana benden büyükler abi diyordu bende abi ben kaç yaşındayım deyince en azından 21 diyorlardıAbi kıl demedim.Sakal dedim konu başka yere kaydı
yani kıllı olunca hiçbirşey olmuyor kızlar hep kılsız seviyor bunudaHala gülüym ya :D
ben fifaya akar yarın görüşmek üzere.
Bi daha da kirazı çekirdekleriyle yersemmmmm
Bakın bu fotodaki abi odun motoruyla alıyor kıllarını :D
[/url][/resim]
Bosver dostum ya gitsin bi tane kürdan bulsun gezsin o dönemin kızları öle ayyy ne cirkisin derler gidip bi tane morongota asık olurlar kafa baska türlü calısıyo onlarda.hakkaten kürdan ya bildiğin kürdan geçendede yolda gördüm güzelim hafif balık etli kız kürdandanda ince o kadar diyeyim öyle bir erkekle kol kola gidiyor oğlan zayıflıktan ölecek ya
ne bu ya ben bile öyle kürdan kızların %90 ından hoşlanmam kız dediğin hafif balık etli olur
ama kızlara göre erkek kürdan olur
Yav abi bende zayıfım yapma etme
Arkadaşlar Askere Gitmiş biri varsa şu garibana bi yardım :D
https://www.chip.com.tr/forum/abi ... 31_wp1.html#1242378