Nooluyo burdaa
acılamaz acılırda kaldırmas
imkansız abi batilfied 3 çok ağır bir oyun
Sen o oyunu fulde ac abi rahat oynasın ben camdan atlarım direk ben 1204 low 15-25 fps zor verdi dual core işlemciyle o kart bakam sende ne olcek herseyi accan ama :D
Ben de 100.000 içindeyim
Buraya kaydolduğumda 12-13 yaşımda falandım. Hatta daha önceden de takip ediyordum bu forumu.
Az kalsın asrın taklasını atıyodum dut yerken ıslak yere bastım sag ayagım bi kaydı solla kurtarana kadar işi fıtık oldum :D:D:D:D:Geçmiş olsun knki. Aman ha dikkat et. Ben küçükken koltuğun kenarına çıkıp lambanın düğmeleriyle oynarken ayağım kaymış ve sağ kolumun üstüne düşmüşüm. Omuz ile dirsek arası olan yerden kırılmış kolum.. Alçıya almışlar kolumu iple bağlayıp boynuma asmışlar ipi, kolum sabit dursun diye.. Kırık olan yer birbirine kaynaştıktan sonra o ipi çıkarmışlar ama kolum hala öyle sabit durmaya alıştığından aynı konumda duruyormuş :D :D Ama ben bu olayı hiç hatırlamıyorum, çok küçüktüm.. :)
Kırık cok pis olur yaf sanadagecmiş olsun :D kückkene hasarı oluyoz tabi dogal bazen pis kazalar oluyor ben 10-11 yasındaydım heralde dogum günümde bişeye sinirlendim böle kapı var kapının ortasında buzlu cam vardı bi yumruk gecirdim cam oldugu gibi yerde ilk bas bişey hissetmedim sonra kolumda bir acıma odu bi baktım et sarkıyo yandan :D az zorlasam atar dama geliyomuş cok saglam kanadıydı 13 dikiş attılar :D :D
Sen o oyunu fulde ac abi rahat oynasın ben camdan atlarım direk ben 1204 low 15-25 fps zor verdi dual core işlemciyle o kart bakam sende ne olcek herseyi accan ama :
Bazen işin tekniğini bilmek gereklidir. 9800 GPU nun işlem hacmi bilinirse ve oyunun video ve pikselfillrate değerleri bilinirse iyi bir konfigürasyon ve yardımcı donanımlarla herşey yapılabilir.
Kırık cok pis olur yaf sanadagecmiş olsun :D kückkene hasarı oluyoz tabi dogal bazen pis kazalar oluyor ben 10-11 yasındaydım heralde dogum günümde bişeye sinirlendim böle kapı var kapının ortasında buzlu cam vardı bi yumruk gecirdim cam oldugu gibi yerde ilk bas bişey hissetmedim sonra kolumda bir acıma odu bi baktım et sarkıyo yandan :D az zorlasam atar dama geliyomuş cok saglam kanadıydı 13 dikiş attılar :D :Öfff!! Sanada geçmiş olsun valla.. Kesik çok kötü birşey yaa. Dediğin gibi ilk önce birşey hissetmiyorsun yara tazeyken..
Bazen işin tekniğini bilmek gereklidir. 9800 GPU nun işlem hacmi bilinirse ve oyunun video ve pikselfillrate değerleri bilinirse iyi bir konfigürasyon ve yardımcı donanımlarla herşey yapılabilir.Abi bir essekten at gibi kosmasını bekleyemeyiz ama 6850 ler bile full detayda cortluyor bf3 de bir dene istersen oyunu bize hak vericen cok agır bi oyun .
BF3 ün grafik ve video gereksinimlerini teknik olarak bana resimlerle gösterebilirsen açıklayıcı olur. Tabiiki bu işin belli bir mantığı vardır. Bu mantık dışında garanti olmaz. Ama teknik olarak bazı şeyler yapılabilir.Abi bir essekten at gibi kosmasını bekleyemeyiz ama 6850 ler bile full detayda cortluyor bf3 de bir dene istersen oyunu bize hak vericen cok agır bi oyun .
ATASÖZÜ.
Canı yanan eşşek attan hızlı koşarmış...:D
Taksiyle 100 km ile gittiydik hastaneye cok net hatırlıyorum her anını diyodum annneee dikiş atarlarmıı ? atmasınlarr ?? sonra geldik hastaneye essek gibi bi iğneği ete 9-0 kere batırarak uyusturdu sonra dikmeye basladı ama bi yer uyusmamıs teli bi gecirdi merzifon essegi gibin bagırdıydım :D :D :DÖfff!! Sanada geçmiş olsun valla.. Kesik çok kötü birşey yaa. Dediğin gibi ilk önce birşey hissetmiyorsun yara tazeyken..
Taksiyle 100 km ile gittiydik hastaneye cok net hatırlıyorum her anını diyodum annneee dikiş atarlarmıı ? atmasınlarr ?? sonra geldik hastaneye essek gibi bi iğneği ete 9-0 kere batırarak uyusturdu sonra dikmeye basladı ama bi yer uyusmamıs teli bi gecirdi merzifon essegi gibin bagırdıydım :D :D ::D :D AAAAAAİİİİİİİİ !!!!
:D:D. bf3 sistem gereksinimleri tavsiye edilendeki kartlara dikkat :D
Minimum sistem gereksinimleri:
* İşletim sistemi: Windows Vista - Service Pack 2 - 32 Bit
* İşlemci: 2 GHz Core 2 Duo 2.4 GHz ya da AMD X2 2.7 GHz
* RAM: 2 GB
* Boş disk alanı: 20 GB
* AMD ekran kartı: DirectX 10.1 destekli 512 MB hafızaya sahip Ati Radeon 3000, 4000, 5000 ya da 6000 serisi ekran kartları ile Radeon 3870 ya da daha yüksek performanslı bir kart
* Nvidia ekran kartı: DirectX 10 destekli 512 MB hafızaya sahip Nvidia GeForce 8, 9, 200, 300 ya da 500 serisi ekran kartları ile Nvidia GeForce 8800 GT ya da daha iyi performanslı bir kart
Tavsiye edilen PC sistem gereksinimleri:
İşletim sistemi: Windows 7 - 64 Bit
İşlemci: Quad-Core Cpu
RAM: 4 GB
Boş disk alanı: 20 GB
Ekran kartı: DirectX 11 destekli 1024 MB hafızaya sahip Nvidia GTX 560 ya da Ati Radeon 6950
Artık nişadır mı sürersin yoksa mıncıklarmısın bilmem. Ama bildiğim bir şey var.Abi ozaman karta nişadırmı sürecez ? :D:D:D:D:D:D:D::D:D:
Bir HD filmin oynatılması için en basit kart olan 9400 bile yetiyor. Oyunu HD film olarak düşündüğümüzde neden üst seviye kartların bile yetersiz geldiğini düşünürsek bazı teknik konular ortaya çıkıyor. Bu da oyun içerisindeki DATA işlemesi ile ilgilidir. Bu data lar genellikle video grafik ve ses olarak bilinir.
:/ Abü mıncıklasak ne olcakki ? gtx 460 lar bile en fazla 1204 high dı görüyo 9800gt yi oc lesek en fazla 460 seviyesine kadar cıkar oda bi süre sonra bozulmak sartıyla valla bence münkün degil bu kartla o oyunu fullemek sen fulleyebilrsin banada ögret nası oluyor :D :D
:D:D. bf3 sistem gereksinimleri tavsiye edilendeki kartlara dikkat :DTahmin ettiğim gibi.Minimum sistem gereksinimleri:
* İşletim sistemi: Windows Vista - Service Pack 2 - 32 Bit
* İşlemci: 2 GHz Core 2 Duo 2.4 GHz ya da AMD X2 2.7 GHz
* RAM: 2 GB
* Boş disk alanı: 20 GB
* AMD ekran kartı: DirectX 10.1 destekli 512 MB hafızaya sahip Ati Radeon 3000, 4000, 5000 ya da 6000 serisi ekran kartları ile Radeon 3870 ya da daha yüksek performanslı bir kart
* Nvidia ekran kartı: DirectX 10 destekli 512 MB hafızaya sahip Nvidia GeForce 8, 9, 200, 300 ya da 500 serisi ekran kartları ile Nvidia GeForce 8800 GT ya da daha iyi performanslı bir kartTavsiye edilen PC sistem gereksinimleri:
İşletim sistemi: Windows 7 - 64 Bit
İşlemci: Quad-Core Cpu
RAM: 4 GB
Boş disk alanı: 20 GB
Ekran kartı: DirectX 11 destekli 1024 MB hafızaya sahip Nvidia GTX 560 ya da Ati Radeon
20GB boş disk alanı istediğine göre sırf DATA akışı üzerine kurulmuş bir oyun. İyi bir işlemci (Core2 QUAD vb) ve 9800GT kart ile çok iyi oynanılabilir.
:/ Abü mıncıklasak ne olcakki ? gtx 460 lar bile en fazla 1204 high dı görüyo 9800gt yi oc lesek en fazla 460 seviyesine kadar cıkar oda bi süre sonra bozulmak sartıyla valla bence münkün degil bu kartla o oyunu fullemek sen fulleyebilrsin banada ögret nası oluyor :D :
Bu oyunu bulursam sana benim sistemde açıp nasıl olduğunu gösterebilirdim. Ama nerden bulacağımı bile bilmem. Çünki bu tür oyunları pek oynamam.