Sakın cevap vermeyin zaten yazıma

Yav yazılı yeni bitti kardeş. Öğretmenliği 3 yaptım bu dönem, piskolojiyi de 3 yaptım. Bu sefer de beden 4 oldu
Geometri inş. 2 yaptım sözlüye göre
Sakın cevap vermeyin zaten yazıma
Yav yazılı yeni bitti kardeş. Öğretmenliği 3 yaptım bu dönem, piskolojiyi de 3 yaptım. Bu sefer de beden 4 oldu
Geometri inş. 2 yaptım sözlüye göre
http://webtv.hurriyet.com.tr/2/3 ... nci-yerindeydi.aspx
ahanda haberlere bile çıkmış Yamyam abi
:D fifa da iyi görcen hocam yoksa dinelmez cakarlar 3er 3 er :D ben west ham da bi kadro yaptım c ronaldo- hazard - higuain felan var ama 1 gece uykusuz kaldımı hepsi hava gazı isterse mesinaldo olsun peh :D gözün kayıyo adamlar gelip atı veriyala :D az daleyon atı veriyala acımiyala :D
Öğrenci mantığı her dersin sözlüsüyle geçmeyi hesaplıyoz :D
3. bi öğrenci mantığı Hocam 45 yaparmısınız ???
Sizzz benim neler çektğimi nerden bileceksinizzzz
Ben Fulham ile Kupa Finalini 3-0 yenerken pro modda. adamlar 3-3 yaptı uzatmalarda bir gol yemişim var yaa akıllara zarar
Getttii sonra 15 milyon dolar
öğretmen liselerined ortalama 55 olmak zorunda bileyon mu :/
Yok abi gece gece ne müziği
Oklavaaaa diyip :D :D :D
Okin Abi bu arada %77 oldu iyi haa :D
Ben kacayom arkadan bi hırıltı geldi yamyam abi olabilir bizide yir valla dikkat edin :D
Abi bırk age of u heroes might and magic 4 indir oyna sistemin nasıldı unuttum ama güzel oyundur ben 5 i oynuyorum bu aralar degisik bi oyun.
evaryu from :D:D:D:D: i ame :D from tu tukanta namuna :D yee yeeee gud ingiliş gud sen istiyor duj verecek 5 dolar daha :D
:D:D:D ama ısırmamıslar elmayı :D nese arkadaslar ben kacar iyi geceler dadlı rüyalar allah rahatlık versin kactım
Yok ya daha önce arkadaşımdan almış kurmuştum