Ama inci sözlük yazarları mümkün değil baba olsunlar :D
YAMYAMLARIN SOHBET BOLGESi
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Bi inci sözlük yazarının elektrik parasını yatırabildiğinden bile emin değilim :D
Çok geniş anlamlı bir soru sormuşsun
Nüfus çoğalıyor tabiki de.. Bir site var kıyamet sayacı diye orada yazıyor herşey.. Aslında ne kadar inandırıcı bilmiyorum ama yine de buraya yazayım linkini.
Nüfus çoğalıyor tabiki de.. Bir site var kıyamet sayacı diye orada yazıyor herşey.. Aslında ne kadar inandırıcı bilmiyorum ama yine de buraya yazayım linkini.Gerçekten doğruysa burdaki veriler güzel bişeymiş bu.
Dostum direk anlamda sölediysen sacma bi düsünce gibi geldi bana yani cogalıyolarmı tabiki cogalıyolar cin i görmüyonuzmu cekirge sürüsü gibi ask a gelince ask oldugunu sanmıyorum direk anlamda sacma geldi bana o yüzden baska bişeymi anlatmayamı calısıyosun diye sordum :D
Ne zaman 7 milyar oldu dünya nüfusu 5 milyar civarındaydı en son bildiğim kadarıyla :D
Dostum direk anlamda sölediysen sacma bi düsünce gibi geldi bana yani cogalıyolarmı tabiki cogalıyolar cin i görmüyonuzmu cekirge sürüsü gibi ask a gelince ask oldugunu sanmıyorum direk anlamda sacma geldi bana o yüzden baska bişeymi anlatmayamı calısıyosun diye sordum :Aslında farklı bir bakış açısıyla yaklaşmıştım da neyse daha fazla kurcalamıyorum.
Artık bu garip dünya nankör insan ırkını kaldırmıyo bence üremeyi durdurmak lasım yeterince hasat ettik gezegeni zaten yakında bu gezegen batar diye düsünüyorum ben .
kanka naber diğer bir konuda gördüm zohan film ini izlemişsin onu sana ben mi önerdim yoksa sen kendin mi izlemiştin bu arada senin önerdiğin film muhabbet kuşlarını hala izleyemedim daha doğrusu unutmuşum bu gün aklıma geldi :D
Evet kalabalık sorunları da getiriyo beraberinde bir bakıma.
Nüfus çoğalıyor tabiki de.. Bir site var kıyamet sayacı diye orada yazıyor herşey.. Aslında ne kadar inandırıcı bilmiyorum ama yine de buraya yazayım linkini.Her saniyede genelde 4'er 4'er artıyo :D
kanka naber diğer bir konuda gördüm zohan film ini izlemişsin onu sana ben mi önerdim yoksa sen kendin mi izlemiştin bu arada senin önerdiğin film muhabbet kuşlarını hala izleyemedim daha doğrusu unutmuşum bu gün aklıma geldi :İyilik dostum senden naber. Zohan ı kendim satın almıstım bi film ciden baya oldu izleyeli cok matrak filmdi :D adam terlik atıyodu oda kecisini alıyodu hihuheueh :D izlemeyen varsa izlesin adam sandler filmleri 10 nurama :D
Arkadaşlar size iyi eğlenceler ben kaçtım çalışmaya geçiyorum malum sınavlarım var 4 tanesi bitti 5 tane kaldı cumadan itibaren devam etçek.
Yaf arkideşler bu heros 5 ilk baslar sıkıyodu inceden inceye sarmaya basladı siz hi. oynadınızmı bu serisi cok fanatigi var giderekte sevdiriyo kendini insana :D millet kactı gene heralde :D bide binde pc kullanırken oyun oynarken bas dönmesi ve migde bulantısı olayi yaf gözlerimi bozduk ne
Hahahaha youtube de varmıs o sahne bide pirana sahnesi izleyin cok komik :D
Yaf arkideşler bu heros 5 ilk baslar sıkıyodu inceden inceye sarmaya basladı siz hi. oynadınızmı bu serisi cok fanatigi var giderekte sevdiriyo kendini insana :D millet kactı gene heralde :D bide binde pc kullanırken oyun oynarken bas dönmesi ve migde bulantısı olayi yaf gözlerimi bozduk neDostum baş dönmesi varsa sen biraz değil bayağı pc ye ara ver bence.. Bak sizin oralar yeşillik, ağaçlar falan bolmuş. Hazır imkanında var doğa yönünden, yani şehirde değilsin işte doğayla iç içesin. Bence çık dışarıya, yeşil ağaçlara bak, gözlerini dinlendir. Bak sana bir video linki verecem. NTV'de çıkan Serdar KILIÇ diye bir adam var. Doğasever birisi kendisi. Böyle yaylalara gider kamp yapar.. Doğa ile iç içe olmayı öğretiyor insana. Bence sen kendini biraz doğaya ver. Bak vereceğim link sadece 1. bölümün linki.. 10 bölümden oluşuyor. İzle hayran kalacaksın.http://www.youtube.com/watch?v=-erWrot9YbsDoğada Tek Başına - Dağ Evi 1. Bölüm (08.02.2012)Dogada Tek Basina - Serdar KILIC - Dag Evi 08.02.2012Son Düzenleme: Kapalı Hesap (154666) ~ 27 Mayıs 2012 21:39
İzliyorum o programı dostum :D ev yaptıydı kendine güzel gercekten biraz ara versek iyi olcek haklısın :D zati sinek ucusması ısk topları baloncuk ne ararsan var :D diger yamyamlar kactı gene heral :D
Online görünüyorlar ama hiç sesleri çıkmıyor.. :D