ses sistemi yakıyor :D tabi tv de güzelmiş koltuklara bir şey söylemek istemiyorum muazzam :D
YAMYAMLARIN SOHBET BOLGESi
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.YAMYAM abi ubuntudan giriyom haberin ola :D
Futbolcu dediğin
Futbol karşılaşmasında karşı takım ve taraftarına saygılı olur,,
Kendi takım arkadaşları ve seyircisine saygılı olur...
Hakemlere saygılı olur....
Faul yapsa bile düşen arkadaşına elini uzatır hakem kart gösterse bile sesini çıkartmadan uzaklaşır...
Formasını çıkartıp deli danalar gibi sahada koşmaz...
Futbolu oynarken izleyicisine zevk vermeli taktikleri ağızları açık bırakmalı kaleye çektiği şutlar vay be dedirtmeliii...
Seviyorum bu adamı...
abi tam olmadı sanırım yavv :D laptopa 7yi de tekrar kurarak yaptım . sorun yok şu an .
koğuş kalkkkk koğuş kalkkkkk
herkes uyuyor
[url=http://bit.ly/c25MCx][/url]
Aynen. Direk konu açmak yerine açılan konulara baksalar iyi olur. Ama değişen birşey pek olmuyor yine..
Biri illa amd diğeri illa intel derken iş çıkmaza giriyor adam baksa bile yinede ne yapsam diye ikide kalıyor.
Neyse birde burada başlamayalım da bu tartışmaya çıkamayız sonra :))
Aynen. Direk konu açmak yerine açılan konulara baksalar iyi olur. Ama değişen birşey pek olmuyor yine..Bu olayı şöyle yorumlamak gerek..Biri illa amd diğeri illa intel derken iş çıkmaza giriyor adam baksa bile yinede ne yapsam diye ikide kalıyor.
Neyse birde burada başlamayalım da bu tartışmaya çıkamayız sonra :))Nokia'nın yerinde olsam
HTC marka telefona karşı NTC çıkartırdım. Slogan da "HTC'ye değil, NTC'ye bak" olurdu
EYY GUDURUK GİRDİĞİN SİTEYİ CHİP DEYİP GEÇME TANI. DÜŞÜN FORUMDAN AYRILAN BİNLERCE PROFESYONEL ADAMI ...
:D :D
Bu olayı şöyle yorumlamak gerek..Türkiye de geçerli olurda yurt dışında ne olur bilemem :))Nokia'nın yerinde olsam
HTC marka telefona karşı NTC çıkartırdım. Slogan da "HTC'ye değil, NTC'ye bak" olurduAma ülkemizde hala nokialar çok popüler daha akıllı telefonun farkına pek varamadık...
Bence artık akıllanmak lazım. Yeni telefon alacaklara hep android öneriyorum... Bende ace aldım 1 ay filan oldu. Android farkı hakikaten yaşanıyor.
Market olayı güzel... İhtiyacını karşılayacak şeyleri buluyorsun ama hala açıklar var şu marketlerde. Uygulamalar yanlış yerlere koyulabiliyor yada zararlı uygulamalar markette yer bulabiliyor.
bi çoğu olaylar kavgalar nedeniyle falan terketmiş bu forumu.. 2007-2008 gibi konulara bakarsan bi konuya 3-4 tane 3 yıldızlı kişi yorum yaparmış. şimdi bilen de bilmeyen de bişeyler diyor.
bi çoğu olaylar kavgalar nedeniyle falan terketmiş bu forumu.. 2007-2008 gibi konulara bakarsan bi konuya 3-4 tane 3 yıldızlı kişi yorum yaparmış. şimdi bilen de bilmeyen de bişeyler diyor.Doğru diyorsun. Kavgalar ve bilgisi olmayanlar iş olsun diye mesaj atıyorlar. Bilmeden konuşup birde ısrar edenlere sinir oluyorum. Biz bildiklerimizle yardımcı olalımda.Bu arada yıldız nasıl alınıyor ya bu sitede? Mesaj sayısıyla ilgisi var mı??
Yıldız istiyorum :))
Son Düzenleme: Erdem_Aydın ~ 18 Nisan 2012 17:50
uzmanına sor bölümünde verdiğin yanıtlardan yıldız alıyorsun bunlar bir matematik işlemi falan filan derken yıldız oluyo :D
ve 400 mesajlık yıldızı olanlar da mevcut.
tamam belki bilmeyebilir ama bi de şu tipler var adam sistem topluyo kesinlikle bunu al diyo :D
HD7970 + i7 2700k işlemci koymuş iyi hoş :D psu 500w 70+, anakart 100 tl'lik :D